Share

Home / Business / Pas înainte pentru mall-ul de 50 de milioane de euro din Tudor

Pas înainte pentru mall-ul de 50 de milioane de euro din Tudor

Târgu-Mureş Shopping City SRL Bucureşti, în calitate de titular , anunţă publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan şi finalizării Raportului de Mediu elaborat pentru Plan Urbanistic Zonal – Stabilire reglementări pentru construire centru comercial, împrejmuire, branşamente şi racord utilităţi pe un amplasament din Târgu-Mureş, Calea Sighişoarei fără număr.

Potrivit unui comunicat, proiectul Planului Urbanistic Zonal şi Raportul de Mediu pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, precum şi la sediul titularului de proiect din Bucureşti, strada Barbu Văcărescu nr. 301-311, etaj 3, birou 48, sector 2.

De asemenea, comentariile şi sugestiile publicului interesat se primesc în scris la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, zilnic între orele 9.00 – 12.00, sau prin fax, la numărul 0265-314.985, e-mail office@apmms.anpm.ro, precum şi la sediul SC Târgu-Mureş Shopping City SRL, până la data de 26 ianuarie 2018.

În luna septembrie 2017, NEPI Rockcastle (fuziune a New Europe Property Investments plc și a fondului imobiliar sud-african Rockcastle) a anunțat că anul viitor va începe construcția mall-ului de la Târgu-Mureș, locat pe Calea Sighișoarei. Mall-ul va avea 50.000 de metri pătraţi, în jur de 1.500 de locuri de parcare, iar fondul de investiții va aloca acestui obiectiv 50 milioane de euro. Potrivit reprezentanților NEPI Rockcastle, centrul comercial va fi inaugurat până la sfârșitul lui 2018. În noiembrie 2016, NEPI Nineteen Offices Investment SRL, companie a grupului de investiții sud-african New Europe Property Investment, a obţinut certificatul de urbanism pentru construirea unui centru comercial în Târgu-Mureş. Grupul NEPI a dezvoltat până acum în zona de retail 16 centre comerciale și mai deține în portofoliu clădiri de birouri și facilități industriale.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Modelul mureșean al combaterii violenței în familie, în Top 100 din România

Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii (IEESR) Târgu-Mureș a fost inclus în top 100 …

Share
Share