Pas înainte pentru mall-ul de 50 de milioane de euro din Tudor Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6760 Vizualizări

Pas înainte pentru mall-ul de 50 de milioane de euro din Tudor

Târgu-Mureş Shopping City SRL Bucureşti, în calitate de titular , anunţă publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan şi finalizării Raportului de Mediu elaborat pentru Plan Urbanistic Zonal – Stabilire reglementări pentru construire centru comercial, împrejmuire, branşamente şi racord utilităţi pe un amplasament din Târgu-Mureş, Calea Sighişoarei fără număr.

Potrivit unui comunicat, proiectul Planului Urbanistic Zonal şi Raportul de Mediu pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, precum şi la sediul titularului de proiect din Bucureşti, strada Barbu Văcărescu nr. 301-311, etaj 3, birou 48, sector 2.

De asemenea, comentariile şi sugestiile publicului interesat se primesc în scris la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, zilnic între orele 9.00 – 12.00, sau prin fax, la numărul 0265-314.985, e-mail office@apmms.anpm.ro, precum şi la sediul SC Târgu-Mureş Shopping City SRL, până la data de 26 ianuarie 2018.

În luna septembrie 2017, NEPI Rockcastle (fuziune a New Europe Property Investments plc și a fondului imobiliar sud-african Rockcastle) a anunțat că anul viitor va începe construcția mall-ului de la Târgu-Mureș, locat pe Calea Sighișoarei. Mall-ul va avea 50.000 de metri pătraţi, în jur de 1.500 de locuri de parcare, iar fondul de investiții va aloca acestui obiectiv 50 milioane de euro. Potrivit reprezentanților NEPI Rockcastle, centrul comercial va fi inaugurat până la sfârșitul lui 2018. În noiembrie 2016, NEPI Nineteen Offices Investment SRL, companie a grupului de investiții sud-african New Europe Property Investment, a obţinut certificatul de urbanism pentru construirea unui centru comercial în Târgu-Mureş. Grupul NEPI a dezvoltat până acum în zona de retail 16 centre comerciale și mai deține în portofoliu clădiri de birouri și facilități industriale.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE