Târg caritabil de Crăciun la „Dogma” Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 308 Vizualizări

Târg caritabil de Crăciun la „Dogma”

Campania „Abonament pentru Comunitate” revine cu un nou moment special, duminică, 17 decembrie, cu prilejul unui târg caritabil de Crăciun, care va avea loc la Reghin în  Dogma Pubs & Coffee, între orele 14:00 -19.00.

„Sunt oameni în jurul nostru care au nevoie de sprijin pe toată durata anului, nu doar de Crăciun sau de Sărbători. În acest sens a apărut și ideea organizării acestui bazar, deoarece ne dorim cu adevărat să ajutăm și să producem schimbări pe termen lung în viețile celor de lîngă noi. Dulciurile, pachetele sau alimentele pe care le-am putea oferi nu ajută în mod real și eficient la rezolvarea problemelor cu care se confruntă.Acești oameni se află într-o perioadă mai dificilă din viața lor și au nevoie de o mînă întinsă mai mult ca oricînd iar rolul nostru, al celor care am primit de la viață mult mai mult decît avem nevoie, nu e de a-i judeca, de a-i arăta cu degetul ci dimpotrivă este de a le arăta că suntem aici, ne pasă de ei, îi sprijinim necondiționat și suntem capabili de a le oferi toată iubirea care înflorește zilnic în noi și chiar o parte din inima noastră. Târgul are ca scop strângerea de fonduri pentru familiile nevoiaşe”, a declarat Cristian Man, coordonatorul Fondului Comunitar Reghin, inițiatorul proiectului „Abonament pentru Comunitate”

În cadrul târgului, creatorii de handmade, dar şi cei care au pe acasă decoraţiuni de Crăciun ori diverse lucruri care sunt în stare bună şi pot fi valorificate sau donate, vor încerca să strângă, grație obiectelor vândute, cât mai mulți bani, care vor fi donați persoanelor nevoiașe.

„Cei care pot dona produse handmade, de decor pentru Crăciun, globuri, ornamente de Crăciun sau orice produs pe care le putem valorifica prin vânzare îi așteptăm la Dogma Pubs & Coffee, duminică de la ora 14:00. Pot lua cu ei  și 2-3 prieteni care vor să cumpere cadouri pentru cei dragi. Banii adunați îi vom folosi pentru a rezolva probleme reale cu care oamenii se confruntă: lipsa lemnelor de foc, plata facturilor de gaz, curent, întreținere, rechizite pentru copii, reparații ale caselor, întreținut copii la școli, plata chiriilor, consultații medicale și multe alte probleme cu care se confruntă zilnic.Este un eveniment cu intrarea liberă, organizat în spiritul Economiei Darului. Sper ca cei doritori  să-și facă curaj să ni se alăture împreună cu 2-3 prieteni, chiar dacă nu au nimic de oferit în afară de un zâmbet larg și o îmbrățișare strânsă”, a precizat Cristian Man.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE