Home / Slider / Tarifele de la Patinoarul din Parcul Municipal Târgu-Mureş

Tarifele de la Patinoarul din Parcul Municipal Târgu-Mureş

Distribuie

Patinoarul din Parcul Municipal este asaltat zilnic de amatorii sportului de iarnă. Patinoarul este deschis zilnic, între orele 9.30 şi 13.00, cu o pauză de o oră, de la 13.00 la 14.00, după care îşi închide porţile la ora 21.30. Prima tură începe la ora 9.30 şi durează până la 11.00, iar de la 11.30 la ora 13.00 urmează a doua tură. Activitatea patinoarului este reluată la ora 14.00, după cum urmează: tura 3 între orele 14.00 – 15.30, tura 4 între orele 16.00 – 17.30, tura 5 între orele 18.00 – 19.30 şi tura 6 între orele 20.00 – 21.30.

„Taxele pentru intrare la patinoarul municipal, aprobate prin Hotărâre de Consiliu Local, sunt 10 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru copii. Însoţitorii plătesc 3 lei, iar copiii sub trei ani intră gratis la patinoar. Există şi formule de abonament, 120 de lei pe lună pentru adulţi şi 60 de lei pe lună pentru copii. Taxa de organizare pentru competiţii sportive, evenimente, cursuri organizate de ONG-uri, şcoli sau instituţii este de 25 de lei pe eveniment, iar taxa de organizare ore de educaţie fizică pentru şcoli, valabilă pentru tura 1 şi 2 este de 80 de lei pe curs. Patinele pot fi ascuţite la patinoar şi costă 10 lei perechea, iar cei care vor să închirieze patine o pot face la preţul de 12 lei pe tură. Studenţii care prezintă legitimaţia au o reducere de 20% din tarif”, se precizează într-un comunicat de presă făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Carduri sociale de alimente și mese calde. Cum pot fi obținute și care sunt categoriile de beneficiari?

Distribuie Persoanele defavorizate din Municipiul Târgu Mureș care beneficiază de tichete sociale electronice pentru alimente …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.