Home / Business / Peti András, chelner pentru ajutarea copiilor cu cancer

Peti András, chelner pentru ajutarea copiilor cu cancer

Distribuie

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional “Transilvania” Târgu-Mureş, Peti András, a participat joi, 14 decembrie, la inițiativa Rotaract Club Téka prin care personalităţi ale judeţului Mureş sunt invitate să se transforme în chelneri la Petry Bistro-Grill&Wine. Bacșișul primit de aceştia va fi donat pentru Asociația Împreuna Pentru Copii cu Cancer.

„Da”, fără ezitare

Petri András a mai participat acum patru ani în același proiect, derulat de aceiași organizatori pentru o cauză nobilă, însă într-o locație diferită.

„Am luat parte în cursul zilei de ieri la o acțiune caritabilă care se numeste „Give in a different way”, deci a ajuta, contribui într-un mod diferit față de cele obișnuite, clasice. Ce înseamnă acest program? Programul a fost organizat de Rotaract care este o organizație de tineret a clubului Rotary care este prezent și în orașul nostru și se ocupă cu diferite acțiuni caritabile pentru o cauză nobilă cum este și în cazul de față. Astfel, ei au demarat și au dezvoltat acest program pentru a ajuta copii care suferă de cancer și pentru acesta au invitat persoanele cunoscute din comunitatea târgumureșeană sau chiar din județul Mureș pentru a fi chelneri pentru o zi și din banii adunați ca și bacșiș oferit de invitați sau de persoanele care au mers și au consumat în acea seară sau în acea zi în restaurant, acel bacșiș a fost adunat și a fost donat pentru copii bolnavi de cancer. Eu am participat și acum patru ani la acest program organizat tot de Rotaract, într-o locație diferită adică la un alt restaurant. Presupun că invitația de anul acesta a fost o continuare a invitației de acum patru ani. Desigur, am spus fără ezitare „Da” la această cerere. Mă încântă și sunt foarte recunoscător târgumureșenilor care au fost la restaurant și au înțeles cauza nobilă și au susținut cu toții fără nicio excepție această acțiune caritabilă și le mulțumesc și cu acest prilej”, a transmis Peti András.

GÁLL Boglárka


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferința de diseminare și promovare a Proiectului Correctional la Penitenciarul Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a organizat joi, 28 martie, conferința de diseminare și promovare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.