Sală de sport nouă, de 4,6 milioane de lei, în pregătire la Târnăveni Administratie
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 363 Vizualizări

Sală de sport nouă, de 4,6 milioane de lei, în pregătire la Târnăveni

Primăria municipiului Târnăveni beneficiază de un proiect finanţat de Compania Națională de Investiții prin care se va construi o sală de sport cu o tribună de180 de locuri, pe strada Şcolii nr. 22..

Valoarea estimată a proiectului este de 4.653.093 de lei, iar obiectul contractului este proiectare, faza adaptare la amplasamentul, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții , informează www.licitațiapublica.ro.

Terenul, pus la dispoziţie de Primărie

Detalii despre proiect am aflat de la Nicolae Sorin Megheșan, primarul municipiului Târnăveni.

„E greu de spus în momentul de față când se va începe, deoarece licitația are ca termen 8 ianuarie 2018, e organizată de către Compania Națională de Investiții, deci tot bugetul este suportat de CNI, iar Primăria municipiului Târnăveni pune la dispoziție terenul. Nu aș putea să spun când începe și când se termină deoarece există posibilitatea unei contestații a licitației. După ce se finalizează procedura de atribuire am putea spune când începe și când se va termina. Sper că în vara anului viitor cel târziu sau în primăvară – în cel mai fericit caz – să înceapă lucrarea”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Nicolae Sorin Megheşan.

Listă de proiecte pentru Târnăveni

Totodată, edilul şef al municipiului Târnăveni a trecut în revistă câteva din principalele proiecte aflate pe agenda de priorităţi a anului viitor.

„Avem pentru anul viitor multe proiecte, de exemplu avem  modernizarea pieței agroalimentare „Avram Iancu”, de asemenea sper că în martie – aprilie o să dăm drumul la lucrare, avem construirea unui pod rutier peste râul Târnava Mică, un centru cultural, care va intra în execuție anul viitor, de asemenea construirea unui bloc ANL. În data de 19 decembrie vom preda amplasamentul constructorului pentru a putea demara lucrările pentru construirea unui bloc pentru tineri. Acestea sunt cele mai mari lucrări care sunt sigure pentru anul viitor. Cu anul 2017 aș spune că sunt mulțumit dar în același timp pot să spun că e loc de mai bine și am fi putut face mai multe, bineînțeles dacă și legislația română ne-ar fi ajutat. De ce spun acest lucru? Deoarece și în momentul de față foarte mult timp se pierde cu pregătirea lucrărilor, birocrația, avizele obținute. Uneori mai mult durează pregătirea documentației decât execuția lucrărilor. De aceea spun că s-ar fi putut face și mai multe dacă această perioadă de la inițierea până la începerea execuției ar fi fost scurtată”, a subliniat Nicolae Sorin Megheșan.

GÁLL Boglárka

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE