Home / Sport / „Sirenele” au încântat publicul la Bazinul Olimpic

„Sirenele” au încântat publicul la Bazinul Olimpic

Distribuie

Bazinul Olimpic din cadrul complexului Weekend din Târgu-Mureș a găzduit sâmbătă cea de-a III-a a ediție a spectacolului intitulat „Noaptea Sirenelor”. Evenimentul a constat dintr-o demonstrație a echipei de înot sincron a Clubului Sportiv Torpi Târgu-Mureș, a celor 50 de fete ale clubului care sunt numite „Sirenele”, spectacol de gală organizat la sfârșit de an de echipa pregătită de antrenoarea Hegedüs Krisztina. Tribuna a fost umplută ca la fiecare ediție părinții, bunici, colegi sau prieteni a componentelor lotului. Demonstrațiile de eleganță și grație au început cu cele mai tinere componente ale lotului, unele dintre acestea făcând parte din lot doar din luna septembrie, cea mai tânără având 7 ani. Cele 28 de programe au fost prezentate în numere de solo, duet, trio sau echipe, prezentate pe un fond muzical adecvat, inspirat din basme. Ca la orice demonstrație, numerele prezentate au fost tot mai complexe din punct de vedere al gradului de dificultate, spre final evoluând sportivele care au obținut deja rezultate la primele întreceri, echipa din Târgu-Mureș fiind prezentă în luna mai a acestui an la prima competiție adevărată. „Suntem la început de drum. Multe dintre fete fac parte din echipe de abia câteva luni, dar avem multe fete talentate, care avansează foarte repede. Cu cele mai avansate ne vom înscrie din anul viitor în premieră în campionatele naționale”, a declarat antrenoarea Hegedüs Krisztina.

Evoluții…ca pe apă

Evenimentul s-a bucurat de prezența unei sportive consacrate, originară din Târgu-Mureș. Kovacs Zsuzsanna are o vechime de peste 15 ani în această disciplină olimpică. S-a născut în Ungaria, dar părinții ei sunt târgumureșeni. De 15 ori campioană a Ungariei și membră a lotului de înot sincron al țării vecine, unde această disciplină olimpică are un sprijin substanțial, ca multe altele, Zsuzsa a răspuns invitației, considerând că prezența ei la acest spectacol le va impulsiona pe tinerele „sirene”. Indiferent de nivel, tinerele participante au fost aplaudate la scenă deschisă de cei prezenți, dar fetele s-au aflat în largul lor, cu elemnete pe care unii nu le reușesc nici pe uscat.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.