Home / Business / E.ON Life Energy sau cum să îți scazi factura de “căldură”

E.ON Life Energy sau cum să îți scazi factura de “căldură”

Distribuie

Pachetele de servicii E.ON Life Energy şi E.ON Express Energy sunt produse dezvoltate şi îmbunătăţite de companie în acest an.
“E.ON Life Energy este un produs centrat pe centrale termice în condensare care reduc consumul cu 20-25 %, centrale pe care le oferim clienţilor noştri cu posibilitatea de plată în rate pe 3, 5 sau 7 ani şi nu este doar centrala termică, ci este toată partea de servicii, mentenanţă pe toată perioada contractuală. Este cred produsul de care suntem cei mai mândri în momentul acesta pentru că am ajuns la nivel semnificativ la astfel de produse vândute, practic la nivel de grup E.ON suntem, alături de Marea Britanie, vârful de lance în vânzarea acestui produs”, Claudia Griech, director general adjunct E.ON Energie România şi director general adjunct E.ON România.
Ambele produse amintite mai sus, destinate consumatorilor casnici, prevăd preţ fix şi garantat la energia electrică, servicii on line gratuite, respectiv consiliere şi montare rapidă a unei centralei termice în cazul E.ON Life Energy, respectiv asistenţă tehnică 24/7 pentru instalaţia electrică sau cea de încălzire pentru E.ON Express Energy.
E.ON Life sau E.ON ServExpress, precum şi platforma E.ON Myline sunt alte produse care asigură diverse servicii şi accesul rapid al fiecărui client la informaţiile proprii privind consumul de electricitate sau gaze naturale, facturare etc. (L. V.)

 

De asemenea, verificati

Carosabil blocat pe E60, în zona comunei Corunca

Distribuie Pompierii mureșeni din cadrul Detașamentul Târgu Mureș au fost solicitați să intervină duminică, 14 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.