Din nou înecate la mal Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 190 Vizualizări

Din nou înecate la mal

Echipa feminină de baschet UPM BC Sirius Târgu-Mureș a pierdut joi seara și ultima partidă disputată în acest an, 65-69 (17-8, 13-17, 13-28, 22-16) pe teren propriu cu CSU Alba Iulia. Partida din cadrul etapei a XII-a a Ligii Naționale, a treia din retur, a fost dominată în prima repriză de formația mureșeană. Gazdele au jucat dezinvolt primul sfert și s-au desprins la 12 puncte în debutul celui secund. Echipa din Alba Iulia s-a apropiat treptat și la pauza mare avatajul era de doar 5 puncte (30-25).

Rămase în pauză

Debutul reprizei secunde a fost unul de-a dreptul dezastruos pentru mureșence. După ce au primit doar 25 de puncte în prima repriză, BC Sirius a părut o echipă rămasă în pauză. O apărare aproape inexistentă și atacuri fără orizont, cu mingi recuperate doar de către adversare, BC Sirius a reușit contraperformanța ca în prima jumătate a sfertului trei scorul să ajungă la 34-46, deci un parțial 4-21 în doar cinci minute. Cea mai importantă jucătoare a echipei, Angel Robinson a comis a patra greșeală personală și la această diferență, pierderea ei era echivalentă cu înfrângerea. La ultima pauză diferența era de 10 puncte și puțini mai credeau într-o posibilă răsturnare. Aceasta a fost totuși aproape. De la 43-61 cu peste șase minute rămase, Sirius a reușit să reducă diferența la sub 10 puncte când s-a intrat în ultimele trei minute. Faultul tehnic al Cristianei Cutaș, fostă componentă și a echipei Nova Vita Târgu-Mureș a făcut ca partida să fie relansată. Mureșencele s-au apropiat la un singur coș, dar nu au avut forța necesară în momentele cheie, când orice coș primit era fatal. Au pierdut din nou un joc în care au avut momente când au jucat de la egal la egal cu adversare mai bine cotate, dar starturile sferturilor din partea a doua au fost decisive.

Pentru BC Sirius Angel Robinson a fost din nou cea mai bună marcatoare, cu 24 de puncte, urmată de Meszáros Kata, cu 15, Andjela Radovic 11 (1×3), Andreea Beldian 6 (2), Alina Pop 4, Gál Emese 3 (1) și Zorica Mitov 2.

De la oaspete cea mai bună marcatoare au fost Fodor, care a înscris 17 puncte, urmată de Fleming (1) și Radovic, cu câte 15.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE