Peste 500 de amenzi date de poliţiştii mureşeni în weekendul trecut. Bilanţul complet al intervenţiilor, făcut public astăzi Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 256 Vizualizări

Peste 500 de amenzi date de poliţiştii mureşeni în weekendul trecut. Bilanţul complet al intervenţiilor, făcut public astăzi

215 de patrule de poliţie au acționat, la nivel judeţean, în perioada 5-7 ianuarie, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Potrivit unui comunicat remis luni, 8 ianuarie, de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, au fost organizate patru acțiuni și s-a intervenit la 147 de evenimente, dintre care 113 au fost sesizate prin 112.

„În urma activităților, au fost constatate 49 de infracţiuni, iar patru persoane au fost surprinse în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate patru persoane urmărite național, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse două măsuri preventive”, se menţionează în comunicat.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 505 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 158.000 de lei.

„Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române. În această perioadă pe raza judeţului s-au produs trei accidente rutiere grave, soldate cu două persoane decedate şi alte două rănite grav. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate nouă infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 33 de permise de conducere și au fost retrase 16 certificate de înmatriculare”, se arată în comunicat.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE