Home / Administratie / Angajări la Primăria Sighişoara

Angajări la Primăria Sighişoara

Distribuie

Primăria municipiului Sighișoara organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unor funcții publice de execuție vacante. Condițiile pentru participarea la concurs, de desfășurare a concursului, bibliografia și conținutul dosarului de înscriere la concurs sunt afișate la sediul instituției și pe site-ul oficial al instituției, informează www.sighisoara.org.ro.

Funcțiile publice disponibile

Un post de consilier, clasa I, grad profesional principal în cadrul Compartimentului Tehnic Investiții – Urmărire contracte – Serviciul Tehnic, Investiții Urmărire Contracte, Monitorizare Servicii de Utilități Publice. Condițiile sunt studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile construcții civile, industiale și agricole, inginerie civilă, economică în construcții și este nevoie de vechime de cinci ani în specialitatea studiilor exercitării funcției publice.

Pe lângă aceasta, mai este un post de  consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Tehnic Investiții – Urmărire Contracte – Serviciul Tehnic, Investiții Urmărire Contracte, Monitorizare Servicii de Utilități Publice, care necesită studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul juridic și vechime de un an în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Totodată, este dispinibil un post de inspector, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Monitorizare Servicii de Utilități Publice – Serviciul Tehnic, Investiții Urmărire Contracte, Monitorizare Servicii de Utilități Publice. Pentru ocuparea funcției respectivă sun necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul: inginerie civilă, ingineria mediului, inginerie geologică, inginerie și management, inginerie tehnologică, inginerie mecanică. Vechimea cerută în acest caz este de nouă ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Municipiul Sighișoara mai organizează concurs pentru ocuparea funcției de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Biroului Executare Creanțe – Direcția Economică care necesită studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile științe economice, științe administrative, științe tehnice, științe juridice și e necesară un an de vechime în specialitatea studiilor necesare.

Ultimul post vacant este unul de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Administrare Sistem Informatic – Serviciul Resurse umane și Administrare Sistem Informatic. Pentru ocuparea funcției sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul: științe în domeniul informatică, calculatoare și un an de experiență în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Calendarul concursului

Concursul se organizează la sediul Municipiului Sighișoara, Piața Muzeului nr. 7, Sighișoara, proba scrisă în data de 5 februarie de la ora 9.00, iar interviul conform articolului 56, aliniatul 1, din Hotărârea Guvernului numărul 611/2008, privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare, la sediul Municipiului Sighișoara, Piața Muzeului numărul 7.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei municipiului Sighișoara, Piața Muzeului nr. 7, la secretarul comisiei de concurs – Compartiment Resurse Umane – camera 72 sau la numărul de telefon 0265-771.280.

GÁLL Boglárka


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

”Rabla local”, succes în Sângeorgiu de Mureș

Distribuie Programul ”Rabla local” a fost finalizat cu succes la Sângeorgiu de Mureș, a anunțat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.