Apă potabilă în toate gospodăriile din Tăureni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1502 Vizualizări

Apă potabilă în toate gospodăriile din Tăureni

Primăria comunei Tăureni prestează lucrări pe racordurile de apă potabilă și de apă uzată prin proiectul de „Branșamente de apă potabilă și racorduri pentru apă uzată în Comuna Tăureni, Județul Mureș”, informează www.licitatiepublica.ro.

Valoarea proiectului este de 949.092 lei, fără TVA, iar acesta se constituie din mai multe componente și anume branșamente de apă potabilă – 194.347 lei, racorduri pentru apă uzată – 280.980 lei, cămine de branșare apă potabilă în valoare de 168.753 lei și cheltuieli diverse și neprevăzute în valoare de 92.465 lei, sume fără TVA.

Detalii despre proiect am aflat de la Ovidiu-Petru Oltean, primarul comunei Tăureni, care ne-a oferit informații despre acest proiect, dar și despre proiectul anterior de alimentare cu apă potabilă și apă uzată.

„O lucrare de rețele de alimentare cu apă și apă uzată e gata și acum printr-un alt proiect finanțat din Programul Național de Dezvoltare Locală se execută racordurile pentru apă potabilă și pentru apă uzată la fiecare gospodărie. Proiectul cu branșamente este în fază de început. Proiectul inițial în valoare de două milione și jumătate de euro a fost finalizat, alimentare cu apă și canalizare a fost făcut înainte de întâi decembrie. Imediat a început un al doilea proiect legat de treaba asta pentru că în proiectul inițial nu erau prevăzute și racorduri și atunci am făcut un alt proiect finanțat prin PNDL și deja se lucrează la el pentru execuția de racorduri de apă potabilă și racorduri de apă uzată”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Ovidiu-Petru Oltean.

Modernizări de drumuri

Edilul şef al comunei Tăureni a mai menționat și alte proiecte în curs de desfășurare.

„Modernizarea drumului DC 118 pe o lungime de 3,8 kilometri care e în execuție acum și mai avem o procedură de achiziție publică, 7,8 kilometri pentru un drum în care s-au executat lucrările de apă și canale tot din PNDL. Tot din PNDL mai avem construcția sediului administrativ care e tot în procedură de achiziție, sunt semnate contractele, urmează să facem procedura de achiziție și să atribuim lucrările. De la 2018 așteptările sunt să le putem finaliza de cele contractate cu Ministerul și să depune încă două proiecte noi prin PNDL”, a afirmat Ovidiu-Petru Oltean.

GÁLL Boglárka

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE