Home / Cultură / A fost odată ca niciodată… „Neverland” la Teatru 3G
Imagine din spectacol (Sursa: Facebook)

A fost odată ca niciodată… „Neverland” la Teatru 3G

Distribuie

Trei femei și un bărbat se întâlnesc în ziua în care fiecare din ei se căsătorește. Nunta devine un moment important, dar nu într-un sens clasic. Ce poate să se întâmple la o petrecere la care nici unul nu se simte în al nouălea cer? „Neverland” îi urmărește pe cei patru în cele mai importante momente ale vieții lor, fie că e vorba de pierderi imense sau de zile în care soarele pare să lumineze altfel. Kinga, Rada, Andreea și Fabian își doresc să ducă o viață normală chiar cu riscul de a deveni banali sau nefirești. La ce duce insistența de a intra în tiparele sociale și ce visăm de fapt? Spectacolul e o invitație în a ne căuta propriul „Neverland”, locul unde există acea libertate la care uităm să ne întoarcem.

Reprezentația va avea loc duminică, 14 ianuarie, ora 19.00, în Bastionul Măcelarilor (Str. Avram Iancu nr. 2). Spectacolul este bilingv și va fi supratitrat în limbile română și maghiară.

Piesa este scrisă de Alexa Băcanu. Din distribuție fac parte actorii: Raisa Ané, Laura Mihalache, Ștefan Mura și Pál Emőke. Scenografia este realizată de Szőke Zsuzsi, muzica este compusă de Boros Csaba, iar regia spectacolului este semnată de Leta Popescu.

Biletele se achiziționează de la intrare.

Rezervările se pot face aici: http://reservr.net/u/Teatru-3G/event/4AIjbU3iZkBwTon5

Prețul biletelor este de 25 de lei sau 15 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

 

De asemenea, verificati

Prof. univ. dr. Augustin Lazăr, procuror general al României (2016-2019) susține conferința „Epopeea brățărilor regale dacice”

Distribuie Studenții UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, programele de studii de licență Istorie și Drept …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.