Home / Business / FOTO: Cum arată cel mai scump proiect de infrastructură din judeţul Mureş

FOTO: Cum arată cel mai scump proiect de infrastructură din judeţul Mureş

Distribuie

Administratorii forumului peundemerg.ro au publicat joi, 11 ianuarie, un set de fotografii realizate pe tronsonul de cale ferate Sighişoara – Coşlariu.

“Am axat pe zonele unde mai este de lucru. Tronsonul Micasasa – Coşlariu din punct de vedere al construcţiilor e gata, singurele lucruri ce lipsesc sunt sistemul de siguranţă şi panourile fonoabsorbante în câteva locuri. Tunelele de la Sighişoara, nicio mişcare din noiembrie. Singura chestie ce am remarcat, că au blocat intrările/ieşirile de pe traseu care erau folosite de localnici cu căruţe. Nicio schimbare până la Daneş”, au scris reprezentanţii forumului peundemerg.ro.

În luna decembrie 2017, portalul de ştiri dcnews anunţa că în faza a doua a proiectului privind modernizarea legăturii feroviare dintre localităţile Sighişoara (judeţul Mureş) şi Coşlariu (judeţul Alba), care se estimează că va fi finalizat în anul 2018, vor fi investite peste 200 de milioane de euro, bani proveniţi de la Uniunea Europeană.

Astfel, după reabilitarea celor aproape 100 de kilometri de cale ferată, trenurile  vor putea circula cu viteze de 120 -160 kilometri/oră, iar timpul de călătorie între cele două  localități se va reduce la jumătate.

(Redacţia)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului Leonard Azamfirei privind starea Universității de Medicină, Farmacie, Științe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.