Share

Home / Administratie / Proiectul Centurii ocolitoare a municipiului Târgu-Mureş, în impas. Anunţul făcut de CNAIR

Proiectul Centurii ocolitoare a municipiului Târgu-Mureş, în impas. Anunţul făcut de CNAIR

Conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, prin intermediul unui comunicat, rezilierea contractului de execuţie a Centurii ocolitoare a municipiului Târgu-Mureş şi demararea, în viitorul apropiat, a unei noi achiziţii publice pentru continuarea lucrărilor.

“Având în vedere necesitatea revizuirii proiectului tehnic, precum şi costurile mari legate de execuţia lucrărilor conform proiectului revizuit, beneficiarul a încheiat cu antreprenorul, în data de 29 decembrie 2017, un „Acord de voinţă al părţilor privind încetarea contractului de execuţie „Construcţia variantei de ocolire Târgu-Mureş”, şi va demara derularea unei alte proceduri de achiziţie publică, pentru finalizarea obiectivului”, se precizează în document.

Contractul pentru realizarea lucrărilor fusese semnat în anul 2014 cu firma spaniolă Copisa Constructora Pirenaica SA. Valoarea contractului era de 134,7 milioane lei, pentru realizarea unei Centuri ocolitoare de o lungime de 11,643 kilometri.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Semafor vandalizat lângă Liceul de Artă

Un grup de părinţi ai căror copii studiază la Liceul Vocaţional de Artă din Târgu-Mureş …

Share
Share