Şoferi băuţi prinşi de poliţişti Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 362 Vizualizări

Şoferi băuţi prinşi de poliţişti

Biroul de presă al IPJ Mureş a anunţat, prin intermediul unui comunicat, alte două cazuri de conducători auto prinşi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 11 ianuarie 2018, în jurul orei 21.48, un bărbat, de 40 de ani, a fost depistat de poliţişti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 152/A, în localitatea Sîncraiu de Mureş, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu avarii (la ieşirea cu spatele de pe podul unui imobil nu s-a asigurat corespunzător şi a fost acroşat de un alt autoturism.

În urma testării celor doi conducători auto cu etilotestul, unuia dintre aceştia, cel care nu s-a asigurat corespunzător la ieşirea de pe pod, i-a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, conducătorului auto fiindu-i totodată suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, până la soluţionarea cauzei.

La data de 11 ianuarie 2018, ora 21.10, poliţiştii Postului de Poliție Solovăstru și Hodac pe timpul efectuării serviciului de patrulare pe raza Secției de Poliție nr. 8 Petelea, au identificat un bărbat, din comuna Gurghiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 153/C, pe raza localității Ibănești.

Din verificări a rezultat că acesta nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Mun. Reghin în vederea prelevării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE