Percheziţii în domeniul silvic în judeţul Mureş Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3568 Vizualizări

Percheziţii în domeniul silvic în judeţul Mureş

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, cu sprijinul poliţiştilor din Satu Mare, au efectuat luni, 15 ianuarie, opt percheziții domiciliare, din care şase pe raza judeţului Mureș și două pe raza judeţului Satu-Mare, la sediile unor societăţi comerciale cu obiect de activitate în domeniul silvic.

„Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că în perioada 2013-2014, o societate comercială, din judeţul Mureş, ar fi efectuat mai multe transporturi de material lemnos către diverși beneficiari, după care avizele de însoțire ar fi fost returnate emitentului și anulate sau refăcute pentru cantități inferioare celor livrate în realitate. În urma perchezițiilor au fost identificate şi ridicate documente contabile, registre și avize de însoţire, în vederea probării activităţii infracţionale”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru comercializarea de aproximativ 660 de metri cubi de material lemnos, în valoare de 660.000 lei.

„Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş”, se menţionează în comunicat.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE