Home / Administratie / Informaţii noi despre vizarea autorizațiilor de funcționare pentru 2018 în Sighișoara

Informaţii noi despre vizarea autorizațiilor de funcționare pentru 2018 în Sighișoara

Distribuie

Municipiul Sighișoara informează agenții economici că autorizaţiile de funcţionare eliberate pentru desfăşurarea unor activităţi comerciale, prestări servicii, se pot viza pentru anul 2018, la cerere, până cel târziu la data de 31 martie 2018.

Taxa de viză stabilită conform Hotărârii Consiliului Local Sighișoara nr. 201/28.12.2017, pentru persoane fizice autorizate, întreprinderi familiale, întreprinderi individuale, societăți comerciale, este după cum urmează: pentru unităţile de alimentaţie publică – activităţi conform cod CAEN 561 – Restaurante, respectiv cod CAEN 563 – Baruri și alte activități de servire a băuturilor, precum și Alte activități recreative și distractive – conform cod CAEN 932, în funcție de suprafața aferentă activităților respective, după caz, sunt în sumă de: 110 lei, pentru o suprafață de până la 500 mp, inclusiv; 4.000 lei, pentru o suprafață cuprinsă între 500 – 600 mp, inclusiv; 4.500 lei,pentru o suprafață cuprinsă între 600 – 800 mp, inclusiv; 5.000 lei,pentru o suprafață cuprinsă intre 800 – 1000 mp, inclusiv; 5.500 lei, pentru o suprafață mai mare de 1.000 mp.

Pentru alte activităţi (prestări servicii, producţie, magazine mixte, alimentare, industriale, etc.) nu se va percepe taxă de viză, conform Codului Fiscal.

În vederea depunerii cererilor de viză, reprezentanţii agenţilor economici sunt invitaţi la sediul Municipiului Sighișoara, cu autorizaţia de funcţionare, în original și cu cerere tip, conform modelului din anexă, de pe siteul www.municipiulsighissoara.org.ro, precum și pentru achitarea taxei de viză, dacă aceasta nu a fost achitată prin ordin de plată.

Totodată e important de remarcat că pentru acordarea vizei pentru anul 2018, este necesară completarea dosarelor existente la sediul Municipiului Sighișoara, Comp. Autorizare Activități Economice, dacă ca urmare a reanalizării acestora, conform prevederilor Hotărârii Consiliului Local Sighișoara nr. 86/ 28.11.2016 privind aprobarea procedurii de autorizare a agenţilor economici pentru desfăşurarea unor activităţi economice pe raza municipiului Sighişoara, precum și a prevederilor Hotărârii Consiliului Local Sighișoara nr. 201/ 28.12.2017 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2018, se impune actualizarea cu documente privind funcționarea agentului economic la punctul de lucru respectiv, informează www.minicipiulsighisoara.org.ro.

GALL Boglarka

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Zi de Zi 20 de ani / La Mulți Ani, Zi de Zi!

Distribuie 20 de ani de existență a sărbătorit în această seară Cotidianul Zi de Zi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.