Home / Slider / Târgumureşenii, rugaţi să îşi cureţe zăpada de pe trotuare

Târgumureşenii, rugaţi să îşi cureţe zăpada de pe trotuare

Distribuie

Pentru a preîntâmpina producerea unor accidentări în rândul pietonilor ce pot apărea pe fondul fenomenelor meteorologice care s-au înregistrat în ultimele 24 de ore și s-au manifestat prin temperaturi scăzute, ninsori abundente și intensificări ale vântului, Direcția Poliția Locală Târgu-Mureş face un apel la târgumureșenii care dețin imobile să acționeze pentru a îndepărta de pe trotuare și aleile pietonale zăpada depusă și bătătorită, precum și eventualul strat de gheață format.

„Direcția Poliția Locală îi asigură pe târgumureșeni de întreg sprijinul pentru a putea acționa unitar și a lua cele mai adecvate măsuri în interesul cetățenilor, orice sesizare putând fi efectuată direct la sediul nostru, la numărul de telefon 0265-250.760, dar și la Dispeceratul de Urgență 112, apel gratuit. Pe această cale dorim să le mulțumim persoanelor fizice și juridice pentru modul exemplar în care s-au mobilizat în vederea îndepărtării efectelor ninsorilor căzute în cursul zilei de 16 ianuarie 2018, dar și participanților la trafic pentru răbdarea și înțelegerea manifestate la volan”, se precizează într-un comunicat de presă remis de conducerea Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

1 comentariu

  1. Trantorii astia ar trebui pusi la treaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.