Clădire de birouri E.ON din Târgu-Mureş, scoasă la licitaţie Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1407 Vizualizări

Clădire de birouri E.ON din Târgu-Mureş, scoasă la licitaţie

Societatea E.ON Servicii Târgu-Mureș organizează luni, 29 ianuarie 2018, începând cu ora 10.00, la sediul din Bulevardul Pandurilor nr. 42 Târgu-Mureş, o licitaţie publică în vederea vânzării mai multor imobile, proprietate a SC Delgaz Grid SA.

Preţ de pornire: 7,6 milioane lei

Pe lista imobilelor se află şi o clădire situată în centrul municipiului Târgu-Mureş, Piaţa Trandafirilor nr. 20-21, compusă din teren în suprafaţă de 1.862,76 metri pătraţi, trei corpuri de clădiri de birouri şi o magazie. Preţul de pornire al licitaţiei este de 7.666.200 lei, TVA scutit fără drept de deducere.

„Două corpuri de clădiri, în suprafaţă de 746 metri pătraţi, respectiv 1.561 metri pătraţi, sunt amplasate la frontul stradal, iar celelalte două, în suprafaţă de 547 metri pătraţi, respectiv 404 metri pătraţi, sunt amplasate în curtea interioară. Întregul ansamblu are acces auto din strada Poligrafiei”, au transmis reprezentanţii E.ON Servicii Târgu-Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

Garanţie de participare de 10%

Potrivit reprezentanţilor E.ON Servicii Târgu-Mureş, garanţia de participare la licitaţie este de 10% din preţul de pornire.

„Condiţiile de participare la licitaţie sunt prezentate în caietele de sarcini, care se pot solicita la adresa de e-mail mihaela.simion@eon-romania.ro. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0365-423.753”, se mai menţionează în comunicat.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE