Noul cabinet oftalmologic Vizual Med, dotări la nivel european Sanatate
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 9966 Vizualizări

Noul cabinet oftalmologic Vizual Med, dotări la nivel european

Aparatură de ultimă generaţie, o întreagă echipă de personal medical, medici, asistente, optician, atmosferă relaxantă şi profesionistă, totul aşteaptă de luni, 15 ianuarie, mureşenii în cel mai performant cabinet de oftalmologie din Târgu-Mureş, Vizual Med. Dr. Dacia Hîncu, medic primar oftalmolog, doctor în ştiinţe medicale, după mulţi ani petrecuţi pentru îmbunătăţirea sănătăţii vizuale a mureşenilor, şi după 10 ani de când la cârma Vizual Med, a ajuns la concluzia că a sosit momentul de a trece la un alt nivel.

Consultaţii gratuite, profesionalism şi ambianţă

Cabinetul cu o ambianţă deosebită este o experienţă în sine, gândită pentru a asigura maxim de performanţă medicală, dar şi confort pentru pacienţi, fiind dotat cu aparatură de ultimă generaţie, vârfuri de gamă nu doar în Târgu-Mureş, ci chiar şi în Europa. Cu toate acestea, dr. Hîncu ne-a informat că toate consultaţiile sunt gratuite. Mai mult, dr. Hîncu a ţinut să angajeze medici tineri şi bine pregătiţi, cu scopul declarat de a ţine medicii în ţară. Astfel la Vizual Med va lucra o întreagă echipă formată din patru medici, asistente medicale, optician, şi nu în ultimul rând o echipă de vânzări. „Eu nu am avut această şansă când am terminat facultatea”, îşi aminteşte dr. Hîncu. „Am început practic pe două mese, aşa că este o mare bucurie pentru mine să pot oferi acum astfel de condiţii de muncă tinerilor colegi”, a arătat dr. Dacia Hîncu.

Generozitate şi preocupare

Dacă dai, primeşti, crede dr. Hîncu, fiind recunoscută în toată ţara drept promotoarea unui mare număr de campanii de screening gratuit la copiii proveniți din mediile defavorizate, numărul copiilor consultaţi gratuit fiind de ordinul miilor.

Graţie acestor campanii, procentul de depistare al „ochiului leneş” este comparativ cu cel din ţările din Occident, unde aceste programe sunt incluse în programele naţionale de sănătate obligatorii. Aceste campanii continuă şi în prezent. „Sunt mulţi copii în această situaţie, cu atât mai mult cu cât sunt expuşi de timpuriu nocivelor ecrane ale gadgeturilor. Trebuie să ţinem cont că depistat tardiv, ochiul leneş este extrem de greu de recuperat”, a subliniat dr. Hîncu.

În aceste condiţii, cu siguranţă un segment important al pacienţilor va fi constituit din copii. Procedurile de diagnosticare şi tratament sunt neinvazive, cabinetul fiind dotat printre altele cu un scanner special care depistează extrem de rapid şi precis deficienţele de dioptrii sau deviere a ochilor.

Noul cabinet oftalmologic Vizual Med este situat în plin centru al municipiului Târgu-Mureş, piaţa Teatrului 1.

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE