Home / Slider / VIDEO: N-au făcut mai nimic timp de o lună: Aleea Ion Mihuţ rămâne Aleea Gunoaielor!

VIDEO: N-au făcut mai nimic timp de o lună: Aleea Ion Mihuţ rămâne Aleea Gunoaielor!

Distribuie

Semnalam, în data de 25 decembrie 2017, o situaţie oarecum atipică pentru secolul XXI, înregistrată în cartierul târgumureşean „Unirii”, mai exact pe Aleea Ion Mihuţ nr. 1 şi 2, locaţii unde containerele de gunoi au fost mutate chiar la intrarea în cele două blocuri, respectiv la o distanţă foarte mică de apartamentele unor locatari.

Deşi a trecut aproape o lună de la data publicării materialului, responsabilii pentru remedierea situaţiei nu au făcut aproape nimic. Au mutat câteva tomberoane de gunoi cu circa 10 metri spre parcare şi… cam atât. Toate containerele au rămas în continuare, bine mersi, lipite de gardul viu de la cele două blocuri, la doar câţiva metri de geamurile locatarilor, obligaţi să inhaleze zilnic „parfumul fin” care emană din ele.

Solicităm, din nou, responsabililor de gestionarea deşeurilor din municipiul Târgu-Mureş să rezolve de urgenţă problema, prin mutarea tomberoanelor la o distanţă decentă de blocurile unde locuiesc oameni care s-au săturat de adulmecat gunoaie!

Alex TOTH

 

De asemenea, verificati

Sistare de gaze naturale într-o localitate mureșeană

Distribuie Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.