EXCLUSIV. Promovări selecte, la Curtea de Apel Târgu-Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3825 Vizualizări

EXCLUSIV. Promovări selecte, la Curtea de Apel Târgu-Mureş

Corpul de judecători al Curţii de Apel Târgu-Mureş s-a îmbogăţit, recent, cu patru nume noi, printre care se află şi doi foşti preşedinţi ai Tribunalului Mureş, judecătorii Ioana-Delia Lucaci şi Sonia Deaconescu.

Potrivit site-ului Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), www.csm1909.ro, la sfârşitul anului trecut a avut loc un concurs de promovare efectivă şi pe loc a judecătorilor şi procurorilor în funcţii de execuţie, la Curtea de Apel Târgu-Mureş fiind scoase la concurs patru locuri.

Patru candidaţi, toţi admişi

Astfel, la Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie au fost scoase la concurs două locuri pentru care au concurat, fiind declarate admise, Ioana-Delia Lucaci (materie de concurs Drept penal: 8,60 – nota de la examenul teoretic, 8,50 – nota de la examenul practic şi 8,525 – nota finală) şi Sonia Deaconescu (materie de concurs Drept penal: 6,80 – nota de la examenul teoretic, 7,50 – nota de la examenul practic şi 7,325 – nota finală).

Celelalte două locuri scoase la concurs au vizat Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal. La concurs au participat doi candidaţi de la Tribunalul Mureş, ambii fiind declaraţi admişi: Robert Iulian Tunsu (materie de concurs Drept administrativ: 9,60 – nota de la examenul teoretic, 9,50 – nota de la examenul practic şi 9,525 – nota finală) şi Mariana Făgărăşan (materie de concurs Drept financiar şi fiscal: 8,20 – nota de la examenul teoretic, 9,50 – nota de la examenul practic şi 9,175 – nota finală).

O promovare „efectivă”, la Tribunalul Specializat Mureş

Rămânând în sfera promovărilor efective din Justiţie, consemnăm şi concursul organizat pentru ocuparea unui post de judecător la Tribunalul Specializat Mureş. Conform site-ului CSM, la concurs a participat un singur candidat, judecătorul Raluca-Ioana Orza de la Judecătoria Târgu-Mureş, care a fost declarată admisă, cu următoarele rezultate: materie de concurs Drept comercial: 9,80 – nota de la examenul teoretic, 9.00 – nota de la examenul practic şi 9,200 – nota finală).

Patru judecători, promovaţi „pe loc”

În ceea ce priveşte judecătorii admişi la concursul de promovare pe loc, la nivelul instanţelor din judeţul Mureş consemnăm trei candidaţi declaraţi admişi: Adrian Morar (de la Judecătoria Reghin la Tribunalul Mureş, materie de concurs: Drept administrativ, 8,675 – notă finală), Maria-Magdalena Grama (de la Judecătoria Târgu-Mureş la Tribunalul Mureş, materie de concurs: Drept financiar şi fiscal, 9,050 – notă finală), Ionuţ Pavel (de la Judecătoria Târgu-Mureş la Tribunalul Mureş, materie de concurs: Drept penal, 8,950 – notă finală) şi Alina Hodoş (de la Judecătoria Reghin la Tribunalul Mureş, materie de concurs: Drept comercial, 9,000 – notă finală).

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE