Home / Sport / Se apropie Cupa Transilvania la baschet juvenil

Se apropie Cupa Transilvania la baschet juvenil

Distribuie

Peste două săptămâni va debuta cea de a VII-a ediție a turneului internațional de baschet juvenil Transilvania No Borders PEAK Cup, cunoscută și sub denumirea de „Cupa Transilvania”. Ediția din acest an se va desfășura în perioada 2-10 februarie și vor participa 50 de echipe. Întrecerile, desfășurate la fel ca în fiecare an sub egida Federației Române de Baschet, sunt organizate de firma de echipament sportiv SportLife România și clubul ACS Gladius Târgu-Mureș, în parteneriat cu firma PEAK, sponsorul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, cu sprijinul Primăriei Târgu-Mureș, a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș și firmei Herlitz România. La întreceri sunt prezente cele mai bune formații care activează în campionatele naționale de Baby și Minibaschet, precum și patru echipe din străinătate. De asemenea, în competiție sunt angrenate și cluburile târgumureșene Gladius, Lucky Dragons, LPS, BC Mureș și Together.

 

Cât mai multe jocuri pentru fiecare

Competiția se dispută la două categorii de vârstă, babybaschet și minibaschet băieți și minibaschet fete, în două perioade. Prima perioadă, cuprinsă între 2 și 6 februarie, este rezervată grupelor de babybaschet băieți și minibaschet fete, iar cea de a doua, în 6-10 februarie, categoriei minibaschet băieți. Meciurile vor avea loc în sălile de sport ale gimnaziilor „Tudor Vladimirescu”, „Serafim Duicu” și „Romulus Guga”, iar finalele vor fi găzduite de Sala Sporturilor. Toate participantele vor avea de susținut mai multe jocuri, unul din scopurle competiției. Meciurile din grupe vor fi urmate de jocuri pentru clasament, în funcție de rezultatele obținute de fiecare în partidele din grupe.

Ca la fiecare ediție, ocupantele primelor trei locuri la fiecare categorie vor fi răsplătite cu echipament sportiv, articole de papetărie, cupe, diplome și medalii, în timp ce câștigătorii premiilor individuale vor fi recompensați cu ghete PEAK, produse de papetărie, trofee, diplome și medalii. Mai mult, fiecare participant la Transilvania No Borders PEAK Cup 2018 va primi o medalie personalizată cu sigla turneului.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.