„KGB contra CIA”, pe scena Casei de Cultură „Eugen Nicoară” Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 353 Vizualizări

„KGB contra CIA”, pe scena Casei de Cultură „Eugen Nicoară”

Iubitorii teatrului din Reghin sunt așteptați marți, 6 februarie, ora 19:00  la un nou spectacol găzduit de Casa de Cultură „Dr. Eugen Nicoară”. Este vorba de piesa „KGB contra CIA”, adaptare de Armand Calotă după „Secretissimo” de Marc Camoletti.

Războiul rece a trecut, nu și cel al serviciilor secrete ale celor două blocuri, este și vest. Prin intermediul spectacolului pus în scenă de Armand Calinovici, publicul face cunoștință cu operațiunea Secretissimo, când KGB-ul încearcă să intre în posesia unui ,”fund …dublu….al pudrierei”, ….care deține un ,,cap de ghidare de rachete nucleare”. Acțiunea are loc  într-un hotel francez unde ambele servicii, rus și american, recurg la tot felul de metode pentru reușita misiunii! Se va râde cu lacrimi când  KGB-iștii apar travestiți în călugări iar americanii de la CIA în femei.

Distribuția spectacolului cuprinde  actorii  Teatrului Național din București,  Teatrul de Comedie, Teatrul Mic precum Magda Catone / Ileana Olteanu / Eugenia Șerban, Armand Calotă, Ionuț Ciocia (Brânzoi din serialul ”las Firbinți” / Adi Hostiuc, Mihai Niculescu, Victor Vurtejeanu, Gavril Pătru /Vasile Filpescu, Șerban Georgevici / Nae Alexandru, Edy Carlan. Publicul reghinean va avea parte de doua ore pline de comedie si suspans in culisele unor servicii secrete renumite.

Prețul biletului la spectacol este de 50 de lei, în sală, respectiv 30 de lei la balcon. Rezervări de bilete se pot face la numărul de telefon 0741.024.882.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE