Home / CSU Medicina CSŞ / Eșecurile se țin lanț pentru voleibaliste

Eșecurile se țin lanț pentru voleibaliste

Distribuie

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș se îndreaptă cu pași siguri spre ultima poziție în actuala ediție a Diviziei A1. Mureșencele au reușit să obțină în această ediție doar două victorii, ambele la începutul ediției, obținute cu 3-1 pe teren propriu, în fața celor de la U NTT Data Cluj și Dinamo. Cu aceasta din urmă a fost și ultimul succes al mureșencelor, obținut în etapa a V-a, în turul ediției, în urmă cu aproape trei luni. Formația Dinamo a fost și adversara mureșencelor în etapa a XIV-a, pe care au întâlnit-o sâmbătă, la București. Gazdele s-au impus în doar trei seturi, câștigate cu 25-18, 25-21 și 25-8. După ce de la victoria obținută în tur CAU Medicina a mai obținut un singur punct, tot pe teren propriu, 2-3 cu Penicilina Iași, modestul loc 8 ocupat în actuala ediție era și el periclitat, deoarece ultimele două clasate se aflau la doar unul sau două puncte în urma lor, ambele reușind între timp să învingă în retur echipa mureșeană. În jocul de la București era de așteptat o victorie fără mari emoții pentru gazde, iar desfășurarea întâlnirii a confirmat acest lucru. Mureșencele au disputat două prime seturi echilibrate, ambele cedate după finaluri în care gazdele au fost mai motivate. Pentru a rămâne „în meci”, „medicinistele” trebuiau să ridice „ștacheta”.

 

Au rămas spectatoare

Debutul setului trei părea unul echlibrat și așa s-a disputat, dar numai până la primul timp de odihnă. Mureșencele au condus în start cu 2-1 și 3-2, au menținut echilibrul la 5-4 și 6-5. La primul time out tehnic scorul nu prevestea însă ce avea să urmeze. După 8-6 mureșencele nu au mai obținut nici măcar un singur punct până la al doilea timp de odihnă și la 16-6 jocul era ca și încheiat. Oaspetele au mai reușit apoi să obțină două puncte, dar de la 17-8 nu au mai reușit din nou să facă față adversarei, asistând neputincios la un final fără replică. În urma acestui eșec mureșencele au mai cedat un loc, clujencele reușind să obțină 3 puncte în această etapă.

CSU Medicina a evoluat la fel ca și în joculrile precedente, în formula: Roxana Iancu, Rodica Buterez, Loredana Dobriceanu, Raisa Ioan, Alexandra Babaș, Diana Vereș, Laura Molnar-libero, Simina Străchinescu, Mara Dumitrescu, Alexandra Cauc, Carmen Dițu, Anca Niță, Carmen Arniceru, Lea Rancz-libero.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Baschet: Victorie în derby-ul cu Timișoara

Distribuie Echipa satelit de baschet din cadrul CSM Târgu Mureș a învins în derby-ul cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.