Liderul LPS se desprinde Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 599 Vizualizări

Liderul LPS se desprinde

Echipa masculină de handbal juniori III de la Liceul cu Program Sportiv Târgu-Mureș s-a distanțat în fruntea seriei F a Campionatului Național. În calitate de gazdă a turneului și lider autoritar în serie, echipa antrenoarei Alina Muntean a reușit să învingă în toate cele trei întâlniri. În primele două partide ale turneului de trei etape cele mai importante adversare din serie urmau să le întâlnească în primele două zile. Primul duel purtat de către mureșeni a fost și cel mai important, în care au întâlnit echipa brașoveană Sporting Ghimbav, ocupanta locului secund. După o repriză în care oaspeții s-au aflat aproape în permanență în avantaj, dar nu la diferență mai mare de două goluri, la pauză mureșenii aveau avans de un gol (16-15). Acesta a fost mărit treptat pe parcursul reprizei secunde. Deși cu câteva vârfuri în echipă, evidențiați prin numărul de goluri, băieții au arătat ca o echipă omogenă, reușind să se mențină la conducere. Întâlnirea s-a încheiat cu scorul de 39-33, iar principalii marcatori au fost George Cojocaru și Alex Gligor, ambii cu câte 9 goluri, Paul Jucan cu 8.

Fără alte emoții

După o primă zi „crucială” pentru consolidarea poziției de lider, scorul celei de-a doua zile aproape s-a repetat în jocul cu CSȘ Odorheiu Secuiesc. Mureșenii au jucat totuși mai relaxat, rulând întreg lotul, dar fără a periclita victoria. Au câștigat de această dată cu 38-31, cei mai buni marcatori fiind și de această dată George Cojocaru (13), Alex Gligor (8) și Paul Jucan (7). Partida cu ultima clasată în serie, LPS Brașov, disputată în ultima zi a fost una practic de „deconectare”, câștigată cu 40-21. După cum declara și antrenoarea Alina Muntean, echipa este cu gândul deja la turneul final, unde își dorește să intre în lupta pentru medalii. În afara „trio”-ului golgheterilor, merită amintit întreg lotul echipei mureșene, care mai are totuși mult de muncit, în special la faza defensivă și postul de portar, numărul de goluri primite fiind mare. Componenții lotului, cu excepția celor trei amintiți, a fost următoarea: Gheorghe Zăbală și Rareș Drăgan (portari), Erik Borz, Tamas Norbert, Robert Cîțu, Darius Creț, Mihai Turc, Vlad Cârje, Mihai Bucur, Alex Suciu, Szanto David, Ștefan Cojocaru, Orban Levente, Vass Gal Erik, Alex Pușcaș.

Din serie mai face parte și o a doua echipă mureșeană, CSȘ Sighișoara, aflată pe locul 3, care a câștigat la rândul ei două partide importante în cadrul turneului: 36-32 cu CSM Sfântu Gheorghe și 35-34 cu CSȘ Odorheiu Secuiesc.

Cele două echipe mureșene se vor întâlni în etapa viitoare a campionatului, în sala LPS, sâmbătă, 10 februarie, ora 11.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE