Home / Slider / Sport şi cultură, la Mureș Half Marathon 2018

Sport şi cultură, la Mureș Half Marathon 2018

Distribuie

Asociația Mureș Runners anunţă deschiderea înscrierilor la Mureș Half Marathon, ediția 2018, în data de 12 februarie. Evenimentul va avea loc în data de 6 mai, iar conceptul cursei prevede parcurgerea unui traseu de asfalt şi piatră cubică prin cele mai reprezentative puncte ale municipiului Târgu-Mureş.

Traseu special

Potrivit organizatorilor, startul se va da din Piața Teatrului, după care alergătorii vor parcurge centrul istoric și cultural, Piața Trandafirilor, Cetatea Medievală și cartierele noi ale orașului.
“Experiența Mureș Half Marathon este mai mult decât o cursă de alergare. Participanții vor descoperi latura culturală a orașului încă de la ridicarea kiturilor de participare, care va avea loc în foaierul Teatrului Național din Târgu-Mureș. Ne dorim ca Mureș Half Marathon să fie locul și timpul în care oamenii se întâlnesc și se bucură de lucruri frumoase: o alergare alături de prieteni și alți pasionați de mișcare, un pas în plus pentru sănătatea lor personală, o descoperire a tot ce are Târgu-Mureșul mai frumos de dăruit în cea mai vie perioadă a anului”, a precizat Catrinel Gherman, organizator, reprezentantă Mureş Runners.

Patru probe

Participanții se vor putea înscrie la oricare dintre cele patru probe ale competiției: Semimaraton (21 kilometri), Semimaraton Ștafetă (4 participanți x 5 kilometri fiecare), Cursă Individuală de 10 kilometri, şi Kids RUN (1 kilometru).
“Credem că mișcarea și sportul aduc sănătate în viețile noastre indiferent de vârstă. Astfel am creat evenimentul în mod special pentru a oferi plăcerea de a participa copiilor, adulților activi, cât și seniorilor”, a mai subliniat Catrinel Gherman.
Mureș Runners este o asociație de tineri de toate vârstele uniți de pasiunea pentru sport, care își doresc să atingă viețile cât mai multor oameni prin felul extraordinar în care sportul formează caractere, aduce sănătate și transformă destine prin mentalitatea de învingător pe care o insuflă.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.