Stand-up comedy în 3 Timp liber
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 225 Vizualizări

Stand-up comedy în 3

Pe Alex Mocanu probabil că îl știți de la Club 99, de la podcastul „Între show-uri cu Teo, Vio și Costel” sau din special-ul de stand-up „Nou în domeniu” de pe canalul lui de YouTube. Show-ul „PLM” (Poveștile lui Mocanu) reprezintă poveștile lui Mocanu adunate după lansarea primului special, iar ăsta e primul turneu pe cont propriu după experiența adunată în 4 ani de stand-up. Mocanu nu vine doar cu poveștile lui, ci și cu doi dintre cei trei câștigători ai Cupei 99 de stand-up comedy din acest an, Sergiu Mirică și Victor Băra.

Victor Băra face stand-up comedy de mai puțin de un an de zile și deja strânge destul de multe show-uri cu talentul și entuziasmul lui. Zicala lui după care își ghidează viața este: „Dacă nu-i poți învinge, fă-i să râdă!”

La numai câteva luni de zile de stand-up comedy, Sergiu Mirică a câștigat Cupa 99 și a devenit un obișnuit la Club 99 în București. E tânăr, e talentat și are glume pe cât de scurte, pe atât de bune.

Evenimentul va avea loc marți, 13 februarie, ora 20.00, la Jazz&Blues Club. Pentru informații și rezervări, sunați la 0726 688 658. Biletele se găsesc la bar Casa Berii Ursus.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE