Home / Comunicate / TechDrive relansează cursurile de programare Kids Learning Code

TechDrive relansează cursurile de programare Kids Learning Code

Distribuie

Vești bune la început de an pentru copiii pasionați de informatică și pentru părinții care vor să testeze înclinațiile și talentele ascunse ale prichindeilor.

Asociația non-profit InnoDrive relansează în colaborare cu JCI Târgu Mureș cursurile de programare pentru copii, TechDrive – Kids Learning Code. Demarat în februarie 2015, programul a ajuns deja la a șasea ediție.

TechDrive este conceput pentru a acorda șansa tuturor copiilor pasionați de programare să învețe de la profesioniști cum se fac lucrurile cu adevărat în domeniul lor preferat. Mentorii din cadrul programului sunt tineri practicieni în firmele de IT mureșene, care doresc să transmită mai departe din experiența, cunoștințele și pasiunea lor pentru programare și informatică.

Dacă la ediția precedentă copiii au îmbinat programarea cu alimentația sănătoasă și au realizat primele lor pagini web despre fructele lor preferate, de această dată echipa „I love my health”, din cadrul asociației JCI Târgu Mureș, îi va învăța pe copii cum pot avea un stil de viață sănătos prin mișcare și sport, oferindu-le informații și materiale utile.

În ceea ce privește partea de programare, topicul de anul acesta este web design pentru copiii mai mari și noțiuni elementare/introductive, precum și dezvoltarea gândirii logice pentru prichindeii sub 10 ani. Pentru a beneficia de program, copiii trebuie sa aibă vârsta între 7-14 ani și să dețină un laptop pe care să lucreze în timpul atelierelor.

Deși mulți dintre participanți vor fi absolvenți ai programului din 2017, și anul acesta sunt așteptați începători. Atelierele, a câte 2 ore fiecare, în cursul cărora copii vor învăța în mod nonformal, vor avea loc sâmbăta, între 10.30-12.30, la sediul InnoWork, pe strada Tamas Erno nr. 1.

Înscrierile sunt deja deschise și se pot rezerva locuri aici: https://www.eventbrite.com/e/techdrive-kids-learning-code-spring-edition-2018-registration-42431917006?aff=ehomecard (locurile sunt limitate în funcție de numărul de mentori disponibili).

Mai multe informații găsiți pe site-ul oficial http://www.techdrive.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/TechDriveRO

Se poate lua legătura cu organizatorii pe email la contact@innodrive.ro.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Asociația LEADER Valea Nirajului

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.