Home / Sport / Handbalistele CS Olimpic, în fața unui nou test

Handbalistele CS Olimpic, în fața unui nou test

Distribuie

În cadrul etapei a XVII-a a Diviziei A la handbal feminin, formația CS Olimpic Târgu-Mureș va susține sâmbătă, 10 februarie, de la ora 11.00, partida din deplasare cu FC Argeș Universitatea Pitești. Întâlnirea din Sala Universității din Pitești va fi un important „test de maturitate” pentru echipa alcătuită exclusiv din junioare târgumureșene. Cele două formații sunt despărțite în clasament de doar două locuri și o victorie în plus pentru piteștence, care au disputat însă un meci mai mult. FC Argeș se află pe locul 6, cu 6 victorii, un rezultat de egalitate și 7 înfrângeri, în timp ce mureșencele au obținut 5 victorii, tot un rezultat de egalitate și același număr de eșecuri. Evident, ambelor le-au fost anulate partidele susținute cu SC Mureșul Târgu-Mureș și KSE Târgu-Secuiesc, ambele retrase din campuionat înaintea startului în retur.

Nimic de pierdut
Echipa care nu are nimic de pierdut în această întâlnire este cea mureșeană. Pe lângă faptul că este debutantă în acest eșalon și lotul are o medie de vârstă la nivelul…junioarelor II, echipa nu are ca obiectiv decât acumularea de experiență, în timp ce argeșencele se anunțau din start ca pretendente la locurile fruntașe. Partida din tur, disputată în etapa a IV-a a înregistrat și prima victorie pentru mureșence, dar una extrem de importantă pentru moralul echipei antrenorilor Mihaela și Claudiu Evi. CS Olimpic a învins cu
32-25 (14-13), după un joc pe care l-au dominat în mare parte, încheiat cu o repriză secundă de-a dreptul entuziasmantă.
Junioarele „olimpice” au dat dovadă în acel joc de multă „maturitate” și au încheiat la pas partida, având la un moment dat chiar șansa de a-și mări avantajul la 10 goluri. Acest lucru îl pot confirma la Pitești, unde o posibilă victorie le poate urca în prima jumătate a clasamentului. Campionatul se va întrerupe după această etapă pentru două săptămâni, după care CS Olimpic va întâlni pe teren propriu o altă fruntașă a campionatului, CSU Oradea, aflată pe locul 4, la 7 puncte distanță și o partidă mai mult.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.