FOTO: Farfarello a făcut senzație în Office Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 416 Vizualizări

FOTO: Farfarello a făcut senzație în Office

The Office – Clubul Presei a redevenit de curând un loc important pentru melomanii târgumureșeni fiindcă, pe lângă atmosfera prietenoasă, plină de dinamism și de bunădispoziție pe care o asigură întotdeauna, a reluat seria de concerte care i-a făcut faima de-a lungul timpului și care intrase într-un fel de pauză nedefinită. După ce în ultimul weekend, Țapinarii au susținut tradiționalul concert anti-Valentine’s Day, iar sâmbăta asta (17 februarie, de la ora 21:30), prietenii lor de la Fără Zahăr vor prelua ștafeta cântecului și-a râsului, între cele două momente a avut loc un eveniment cu adevărat remarcabil: formația Farfarello, readusă pe scenele românești într-o formulă de zile mari.

Turneul început de curând și care cuprinde 13 orașe a reunit îndrăgita trupă compusă din Mani Neumann și Ulli Brand cu doi foști membri ai legendarei fomații Phoenix: basistul Ioji Kappl și toboșarul Ovidiu Lipan Țăndărică. Formația a umplut Clubul Presei până la refuz cu un public energic și pasionat, care a întreținut atmosfera electrizantă creată de cei patru muzicieni. Concertul susținut de Valentine’s Day a fost o ocazie cum nu se poate mai inspirată de a aniversa așa-numita zi a iubirii printr-o dragoste autentică pentru muzică, artă originală și fantezie dezlănțuită cu mare talent. Spațiul oferit de Office este, după cum se știe, unul intim, în care interacțiunea între muzicieni și public este foarte directă, ceea ce oferă premizele unor experiențe personale și unice. Stilul impetuos, neobișnuit și mereu surprinzător al trupei a rezonat perfect în spațiul închis și destul de restrâns al clubului, și a creat totodată senzația unei unități.

 

 

Muzica adevărată nu are limite și nici vârstă

Fie că au stat la bar, așezați la mese sau în picioare, spectatorii s-au lăsat transportați de muzica celor de la Farfarello pentru două ore (cu o scurtă pauză de respiro la mijlocul concertului) și au fost impresionați de ce se poate face la tobe, chitară, vioară, fluier tip blockflute și clape de către muzicieni talentați și înzestrați cu o viziune unică asupra muzicii, care fac cuvintele inutile și readuc sunetul la calitatea lui primară, de vehicul al emoției.

Natura arhaică, instinctuală și vitală a muzicii marca Farfarello reușește în același timp să transmită optimism și vitalitate, încredere și elan, forță și umor. Publicul a putut savura la final câte un excepțional și consistent solo din partea lui Ovidiu Lipan Țăndărică și Ulli Brand, apoi s-a delectat cu un bis. Chitariștii și-au încheiat acordurile finale din mers, în timp ce ieșeau din club pe culoarul creat în mulțimea care aplauda, un moment la fel de memorabil ca și restul serii.

 

După concertul celor de la Fără Zahăr, va concerta Middlemist Red, o trupă din Budapesta, foarte activă pe scenele celor mai importante festivaluri central-europene, iar luna muzicală va fi încheiată de binecunoscuții băieți de la Luna Amară.

Andrei VORNICU

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE