Start în campania alegerilor la FRF Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 315 Vizualizări

Start în campania alegerilor la FRF

Sâmbătă s-a intrat în cursa pentru șefia Federației Române de Fotbal. Într-un cadru restrâns, actualul președinte Răzvan Burleanu a vizitat județul Mureș, cu o vizită la Reghin și una la Târgu-Mureș. Acesta a intrat în competiție în vederea alegerilor la conducerea federației care vor avea loc în data de 18 aprilie. Principalul contracandidat pare a fi unul dintre reprezentanții „Generației de Aur”, Ionuț Lupescu, în competiție fiind angrenați și Marcel Pușcaș, candidat și la alegerile precedente, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu.

Burleanu a avut și la alegerile precedente un contracandidat din acea generație, în persoana lui Gică Popescu. Acesta era anunțat principal favorit, dar a fost condamnat și închis în preziua alegerilor de la FRF, în așa numitul „dosarul transferurilor”.

 

Drept de vot au toate structurile afiliate la FR Fotbal, iar județul Mureș va avea un număr de 10 voturi. Cu acest număr se află pe locurile 5-6, deși fotbalul mureșean este reprezentat la nivel înalt așa cum se știe. Cele 10 voturi mureșene aparțin reprezentanților cluburilor de Liga III, Avântul Reghin și CS Iernut, ASA Târgu-Mureș, cu echipă feminină încă activă și secțiile de juniori angrenate în competițiile patronate de FRF, echipele de futsal City’us Târgu-Mureș (Liga I) și Pro Tineret Sighișoara (Liga II), Cluburile Sportive Școlare Reghin și Târgu-Mureș din Campionatul Republican, echipa feminină Ladies Târgu-Mureș, precum și Asociația Județeană de Fotbal (AJF Mureș). Până la alegeri au mai rămas aproape două luni, voturile urmând a fi acordate în funcție de proiectele care vor fi prezentate de către candidați, agreate de către cei cu drept de vot.

„Este prematur să ne putem pronunța în privința candidatului pe care îl vom susține. Rămâne de văzut cu ce proiecte vor veni candidații, să analizăm oferta și abia după aceea fiecare urmează să stabilească pe care dintre candidați îl va susține”, a afirmat președintele AJF Mureș Mircea Bucur.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE