Share

Home / Interviu / INTERVIU. Finalista Eurovision Sighișoara Teodora Dinu: „Urcăm pe scenă pentru a-i face pe oamenii din jurul nostru să vibreze“
Teodora Dinu a înălțat publicul cu melodia „Fly“ (Foto: Andrei Vornicu)

INTERVIU. Finalista Eurovision Sighișoara Teodora Dinu: „Urcăm pe scenă pentru a-i face pe oamenii din jurul nostru să vibreze“

Teodora Dinu s-a clasat pe locul 2 la semifinala Eurovision de la Sighișoara. Juriul i-a acordat 50 de puncte pentru piesa „Fly“ (compozitori Thomas Reil, Jeppe Reil, Udo Mechels, Maria Broberg), ceea ce o va trimite pe solistă la București, la marea finală din 25 februarie. La finalul evenimentului desfășurat pe scena Sălii de spectacol Mihai Eminescu din Sighişoara, i-am adresat teodorei Dinu câteva întrebări.

 

 

Reporter: Care a fost cea mai mare temere a ta în momentul în care te-ai urcat pe scenă?
Teodora Dinu: Să nu cad de pe cub, asta a fost cea mai mare temere a mea, și mi-am dorit să cânt cât mai bine pentru că la repetiții am avut mici probleme, vocal vorbind, dar azi a fost exact ce trebuia.

Rep.: Care crezi că este importanța publicului la un concert? Cât de mult te motivează feedback-ul acestuia?
T.D.: Te motivează enorm pentru că noi, ca artiști, din asta trăim, practic, din aplauzele publicului. De-asta urcăm pe scenă, pentru a-i face pe oamenii din jurul nostru să vibreze aceleași sentimente pe care le avem noi sau pe care ei le au și pe care noi le întâmpinăm.

Rep.: Care este, pentru tine, varianta ideală a publicului?
T.D.: Nu cred că există o variantă ideală a publicului pentru că atunci când faci o piesă și o cânți, există tipuri diferite de oameni care să simtă ceea ce tu cânți, pentru că atunci când trecem prin viață avem tot felul de momente în care semănăm, probabil, unii cu alții. Trecem prin aceleași lucruri și, practic, chestia asta ne face să nu ne gândim că există un public țintă, ci că toți suntem oameni, avem aceleași trăiri, și despre asta cântăm.

Rep.: Care este prima persoană care-ți ascultă o melodie nouă?
T.D.: Pot să mă pun pe mine prima persoană care-mi ascultă melodia?

Rep.: Atunci spune-mi-o pe a doua.
T.D.: A doua… Părinții mei sunt celelalte două persoane care-mi ascultă piesa. Știu că de fiecare dată când mă întorc de la studio, în mașină, pornesc bluetooth, și să se-audă piesa.

A consemnat Andrei VORNICU

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Regizorul de film Octavian Repede: „Dacă nu era SIMFEST, nu știu dacă azi eram aici“

Regizorul de film Octavian Repede este legat de SIMFEST încă din 2010, când documentarul său, …

Share
Share