Judeţul Mureș, prezent la Târgul de Turism al României Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 433 Vizualizări

Judeţul Mureș, prezent la Târgul de Turism al României

Consiliul Județean Mureș va promova, în perioada 22-25 februarie, atracțiile turistice ale județului în cadrul Târgului de Turism al României organizat de Romexpo. La ediția de primăvara a celui mai mare eveniment de profil din România județul Mureș va fi prezent la trei standuri, respectiv, standul Consiliului Județean Mureș, standul stațiunilor balneoclimaterice și standul Ținutului Secuiesc.

Toboşarul Sighişoarei, „bun venit” în 55 de limbi

La ediția din acest an județul Mureș va avea un ”purtător de cuvânt” deosebit. Este vorba de toboșarul cetății Sighișoara, Dorin Stanciu, cel care zi de zi oferă vizitatorilor burgului medieval salutul de ”bun venit” în nu mai puțin de 55 de limbi.

„Reprezentanții județului Mureș vor pune la dispoziția vizitatorilor materiale de promovare a atracțiilor turistice din județ pe linia turismului verde, turismului cultural, turismului balnear și a turismului religios. Ca o noutate pentru ediția din acest an Consiliul Județean a pregătit un catalog cu cele mai importante evenimente culturale care se desfășoară în acest an în județul Mureș, evenimente care au potențialul de a atrage un număr mare de vizitatori. La standul judeţului Mureş vizitatorii pot primi informaţii despre toate regiunile judeţului datorită colaborării cu primăriile din Sighişoara, Sovata, Reghin și Târgu-Mureș care au furnizat materiale de promovare. De asemenea, la standul Consiliului Județean Mureș vor fi prezenți reprezentanți ai centrelor de informare turistică din Reghin și Sighișoara”, se menţionează într-un comunica remis de Biroul de presă al Consiliului Judeţean Mureş.

Turismul, prioritate a Consiliului Judeţean Mureş

Ajuns la cea de-a 39-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din România, cât și din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. Peste 300 de expozanți, reprezentând Consilii Județene, agenții de turism, Touroperatori, organizații si asociații de turism naționale, regionale și internaționale își vor promova ofertele si serviciile, animând pavilioanele expoziționale. Ediția de primăvară se va desfășura în noile spații expoziționale pe care Romexpo le-a inaugurat în toamna anului trecut, respective Pavilioanele B1 și B2, având o suprafață totală de 27.000 de metri pătraţi.

„În 2017 Consiliul Județean Mureș a făcut paşii pregătitori pentru promovarea judeţului Mureş, astfel Consiliul Judeţean a participat la mai multe târguri de turism, la Bucureşti, Budapesta şi Chişinău, promovând obiectivele turistice din judeţ, s-au derulat consultări cu alte judeţe privind activitățile lor de promovare turistică și a fost semnat un contract de colaborare cu firma SC goTransylvania Regional Development SRL pentru dezvoltarea aplicaţiei goTranylvania, care va fi lansată anul acesta”, au mai transmis reprezentanţii Biroului de presă al Consiliului Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE