Mesajul consilierilor judeţeni PNL la Întâlnirea Aniversară „Consiliul Judeţean Mureş – 25 de ani de existenţă” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 249 Vizualizări

Mesajul consilierilor judeţeni PNL la Întâlnirea Aniversară „Consiliul Judeţean Mureş – 25 de ani de existenţă”

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă discursul integral susţinut de consilierul judeţean Ervin Molnar, care a transmis mesajul consilierilor judeţeni PNL cu ocazia Întâlnirii Aniversare „Consiliul Judeţean Mureş – 25 de ani de existenţă”, eveniment organizat joi, 22 februarie, în sala mare a Palatului Culturii din Târgu-Mureş.

„25 de ani înseamnă istorie, tradusă în faptele fiecăruia, după știință, implicare și posibilități.

Partidul Național Liberal își asumă cu mândrie câștigarea unuia din mandatele de Președinte al Consiliului Județean Mureș cu cel mai mare număr de voturi încredințate uninominal din istoria de un sfert de secol a acestuia.

112.265 de mureșeni ne încredințau mandatul 2012-2016, la finalul căruia am putut sta demni, cu RESPECT și CURAJ în fața celor care ne-au acordat încrederea, prin UNITATEA LOR.

A fost un plus de 62% față de mandatul 2008-2012 în bugetele de investiții, un plus de 21% investiți în drumuri, și mai mult cu 19 kilometri de asfalt decât în cei patru ani anteriori.

Am lăsat județul Mureș pe locul 4 în țară în topul sosirii turiștilor. Am redobândit statutul de centru medical de excelență în transplant, prin reînființarea Institutului Inimii. Numărul pasagerilor de pe Aeroportul “Transilvania” a crescut cu 34%, în trei ani și jumătate. După lupte de ani de zile în instanțe, am semnat, înainte de finalizarea mandatului, contractul de execuție a porțiunii rămasă nefinalizată a Parcului pentru Sporturi cu Motor.

Am reușit, încă din 2016, să facem din drumul Ungheni-Târnăveni, un proiect prioritar al Regiunii 7 Centru.

Dar, poate cel mai important, este faptul că, în mandatul 2012-2016 s-a comunicat normal, în termeni de respect politic reciproc.

În 4 ani, în Consiliul Județean s-au aprobat, la prima supunere la vot, TOATE proiectele inițiate.

Asta înseamnă că noi nu am exclus pe nimeni de la discuțiile și negocierile legate de sumele investite și am creat o dezvoltare echilibrată a județului Mureș.

Partidul Național Liberal a reușit să impună prin negocieri o formulă de conducere a Consiliului Județean în care toate cele trei partide și mai ales oamenii care le-au votat și-au găsit o reprezentativitate firească.

Mai mult decât atât, după alegerile din 2016, am anunțat în mod public că vom vota un Președinte al altui partid decât al PNL. Propuneam, în același timp, două posturi de vicepreședinți pentru celelalte două partide care sunt reprezentate astăzi în Consiliul Județean.

52.544. Este o cifră. Dar ea are în spate un număr de oameni.

52.544 de mureșeni, cei care în iunie 2016 au votat Partidul Național Liberal, nu sunt reprezentați în acest moment în conducerea Consiliului Județean Mureș.

Suntem în Anul Centenar, iar în decembrie aniversăm 100 de ani de la Rezoluția de la Alba Iulia, cea care spunea, la ultimul punct, că “Marele Sfat Național Român, va avea toată îndreptățirea să reprezinte națiunea și să ia toate dispozițiunile pe care le va afla necesare în interesul națiunii.”

Facem un apel la Consiliul Județean, să devină cu adevărat Marele Sfat al județului Mureș și să gândească pentru toți mureșenii.

Și vă mai rugăm ceva: este anul României. Haideți să-i facem o sărbătoare frumoasă, pe măsura a ceea ce ar trebui să însemne România pentru fiecare dintre noi: Unitate, Curaj și Respect.”

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE