Legalitatea bannerelor de pe clădiri, verificată de poliţiştii locali din Târgu-Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 314 Vizualizări

Legalitatea bannerelor de pe clădiri, verificată de poliţiştii locali din Târgu-Mureş

Cadrele Direcției Poliția Locală Târgu-Mureş au efectuat, în perioada 5-21 februarie, peste 176 de controale pe linia disciplinei în construcții – afișajului stradal, controlului comercial și protecției mediului.
„Astfel, pe componenta disciplină în construcții – afișaj stradal au fost executate 47 de verificări în teren pentru identificarea lucrărilor de construcții neautorizate, în urma cărora au fost depistate patru şantiere unde nu erau respectate prevederile Legii nr. 50/1991 – republicată. În consecință, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale în cuantum de 3.000 lei, în timp ce într-una dintre situații a fost emisă somație de oprire a lucrărilor până la clarificarea stării de fapt sau intrarea în legalitate”, se menţionează într-un comunicat de presă remis de conducerea Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.
Totodată, în acelaşi interval de timp, poliţiştii locali din Târgu-Mureş au luat măsuri pentru desființarea a 17 bannere amplasate pe clădiri din municipiu, fără avizul Administraţiei Domeniului Public, încălcând astfel reglementările legale privind afișajul publicitar.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE