Concert Hazard la Reghin în Dogma Pubs & Coffee Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 476 Vizualizări

Concert Hazard la Reghin în Dogma Pubs & Coffee

Trupa clujeană Hazard revine la Reghin pentru un nou concert live, găzduit și de această dată de clubul Dogma Pubs & Coffee. Fiecare apariție a trupei la Reghin s-a bucurat de un real succes, fapt pentru care concertul de vineri, 2 martie, ora 20:00 este unul care nu trebuie ratat. Mai mult decât atât, trupa Hazard vine cu o componență nouă publicului reghinean, care îi cuprinde pe Mădălina Costin – voce, Edina Bodor – voce, Octa Băieş – voce, chitară electroacustică, Cris Stegerean – clape, Lucreţiu Nedelea – chitară, Emi Şandru – bas și Atti Sipos – tobe.
„Buna dispoziţie e contagioasă, toba e tobă, vocile sunt în armonie, basul şi chitara sunt “de acolo”, la clapa avem un maestru. Ne apropiem vertiginos de 1000 de concerte: în cluburi, pe scene mari, la diverse cocktailuri sau petreceri de firmă, aniversări de posturi radio şi de televiziune, la emisiuni TV, la nunţi, botezuri şi la evenimente caritabile. Suntem unici, fiindcă n-o imităm pe Tina, dar punem o parte din feelingul ei în The Best, ne adaptăm publicului, transmitem suflet şi energie şi ne dăm cuvântul, apoi ne ţinem de el”, spun cei din trupa Hazard.

Astea fiind spuse, nu ratați o seară pe cinste în clubul  Dogma Pubs & Coffee  alături de trupa Hazard. Prețul biletului de intrare este de 40 de lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE