Share

Home / Administratie / Anunţ important pentru preşedinţii, administratorii şi cenzorii asociaţiilor de proprietari din Mureş!

Anunţ important pentru preşedinţii, administratorii şi cenzorii asociaţiilor de proprietari din Mureş!

Consiliul Director al Ligii Asociaţiilor de Proprietari (LAP) Mureş convoacă Adunarea Generală în data de 28 februarie 2018, la ora 13.00, în sala nr. 45 din Primăria Târgu-Mureş, cu următoarea ordine de zi: Raport de activitate; Raport privind execuţia bugetului de venituri şi cheltuieli; Aprobarea proiectului bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2017; Diverse (schimbarea furnizorului de energie electrică; asigurarea locuinţelor; soluţionarea alternativă a litigiilor; evaluarea serviciilor comunitare; noutăţi fiscalitate, contabilitate, legislaţie, etc); Prezentarea de către Călin Moldovan, consilier local, membru al consiliului director, a unui Program de încasare online a cheltuielilor de funcţionare, de către asociaţiile de proprietari.

„Participă domnul Mihai Mereuţă, preşedintele Ligii Habitat (Liga Naţională – n.r.) şi reprezentanţi ai unor instituţii centrale. Sunt invitaţi să participe preşedinţi, administratori şi cenzori ai asociaţiilor de proprietari afiliate. Pot participa şi reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari neafiliate”, a precizat ing. Dumitru Rus, preşedinte al LAP Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Târgul de Crăciun din Târgu-Mureş, în 25 de imagini

Municipiul Târgu-Mureş găzduieşte, în aceste zile, ediţia 2018 a Târgului de Crăciun, eveniment organizat de …

Share
Share