Start la înscrieri la Mureș Half Marathon! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 661 Vizualizări

Start la înscrieri la Mureș Half Marathon!

Asociația Mureș Runners anunţă deschiderea înscrierilor la Mureș Half Marathon, ediția 2018. Evenimentul va avea loc duminică, 6 mai, şi îşi propune descoperirea municipiului Târgu-Mureș în alergare.

Alergare cu “lucruri frumoase”

Potrivit organizatorilor, în cadrul unui traseu de asfalt și piatră cubică, Mureș Half Marathon va purta pașii alergătorilor prin cele mai reprezentative puncte ale orașului.

“Luăm startul din Piața Teatrului, parcurgem centrul istoric și cultural, Piața Trandafirilor, descoperim clădirile emblematice ale urbei, ajungem la Cetatea Medievală, și continuăm să alergăm prin cartierele noi ale orașului. Experiența Mureș Half Marathon este mai mult decât o cursă de alergare. Participanții vor descoperi latura culturală a orașului încă de la ridicarea kiturilor de participare, care va avea loc în foaierul Teatrului Național din Târgu-Mureș. Ne dorim ca Mureș Half Marathon să fie locul și timpul în care oamenii se întâlnesc și se bucură de lucruri frumoase: o alergare alături de prieteni și alți pasionați de mișcare, un pas în plus petru sănătatea lor personală, o descoperire a tot ce are Târgu-Mureșul mai frumos de dăruit în cea mai vie perioadă a anului”, se menţionează într-un comunicat de presă.

Patru probe

Începând din 12 februarie, participanții se pot înscrie la oricare dintre cele patru probe ale competiției: Semimaraton (21 de kilometri),  Semimaraton Ștafetă (4 participanți x 5 kilometri fiecare), Cursa Individuală de 10 kilometri şi Kids RUN (1 kilometru).

“Credem că mișcarea și sportul aduc sănătate în viețile noastre indiferent de vârstă. Astfel am creat evenimentul în mod special pentru a oferi plăcerea de a participa copiilor, adulților activi, cât și seniorilor”, se menţionează în comunicat.

Kit de participare

În ceea ce priveşte kitul de participare la Mureş Half Marathon, acesta conține produse consacrate și iubite de către alergători; medalie de Finisher custom made, CIP de cronometrare de unică folosință, număr de concurs; voucher acces Pasta Party, diplome care vor putea fi descărcate online, broșurile sponsorilor, acces la punctele de hidratare şi alimentare, fotografii de la eveniment, premii pentru câştigători, cap şi mâneci de alergare şi alte surprize.

Parteneri instituționali ai evenimentului sunt Primăria municipiului Târgu-Mureș și Consiliul Local al municipiului Târgu-Mureș.

Program Mureș Half Marathon:

Sâmbătă, 5 mai:

Foaierul Teatrului Național din Tîrgu Mureș: Sport Expo 9.00 – 18.00: Ridicarea kiturilor de concurs de către participanți.

Duminică, 6 mai:

Probe Mureș Half Marathon, Pasta Party și Premiere Piața Trandafirilor;

7.30  – 8.30: Predare kituri pentru participanții veniți din afara orașului;

12.00: Start Kids Run 1 kilometru;

8.30 – 9.00: Încălzire cu echipa Mureș Runners;

9.15: Start probe Half Marathon 21 de kilometri; Ștafetă 4 participanți X 5 kilometri fiecare; Cross Individual 10 kilometri. Piața Teatrului Național;

13.00: Pasta party în aer liber;

14.30: Festivitatea de premiere.

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE