Groapă de deşeuri rezultate din construcţii, în pregătire la Târgu-Mureş. Anunţul făcut de primarul Dorin Florea Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 545 Vizualizări

Groapă de deşeuri rezultate din construcţii, în pregătire la Târgu-Mureş. Anunţul făcut de primarul Dorin Florea

Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, a anunţat marţi, 6 martie, că în urma unei întrevederi avute cu ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Graţiela Gavrilescu, s-a primit aprobarea pentru construirea, în oraş, a primei gropi de deşeuri rezultate din construcţii, informează www.agerpres.ro.
“Proiectul privind realizarea unei gropi de inerte la Târgu-Mureş prinde contur. Este un proiect pe care l-am propus în urmă cu mai mulţi ani şi la care ţin foarte mult, atât de necesar pentru târgumureşeni şi nu numai. Am avut o discuţie la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, cu doamna ministru Graţiela Gavrilescu, în urma căreia s-a stabilit programul de lucru, astfel încât acest proiect să fie finalizat în cel mai scurt timp. (…) Mă bucur că propunerea de a realiza o groapă de deşeuri inerte la Târgu-Mureş, unde să fie depozitate deşeurile rezultate din construcţii, a fost primită cu entuziasm de către doamna ministru. Sper că această colaborare să fie de bun augur”, a arătat Dorin Florea, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Agerpres, Dorin Florea a a subliniat recent că a propus acest proiect cu mulţi ani în urmă la Ministerul Mediului, însă unii miniştri, inclusiv proveniţi din Târgu-Mureş, nu au fost receptivi, cu toate că în zonă nu există o astfel de groapă de deşeuri pentru materialele provenite din construcţii, iar acestea sunt abandonate în păduri şi pe malurile râurilor.
Din partea Primăriei Târgu-Mureş, întreaga procedură va fi coordonată de directorul Administraţiei Domeniului Public, Florian Moldovan, iar din partea Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, persoana desemnată pentru realizarea acestui proiect este directorul general Cosmin Dorin Teodoru.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE