Share

Home / Recomadări zi de zi / Locuitori din Valea Rece, prinşi la furat de lemne

Locuitori din Valea Rece, prinşi la furat de lemne

Întrucât în ultima perioadă sustragerile neautorizate de material lemnos din pădurile situate în jurul municipiului Târgu-Mureș au înregistrat un trend ascendent, polițiștii locali cu atribuții pe segmentul de liniște și ordine publică și-au intensificat patrulările în zonele ce prezintă riscuri de producere a unor astfel de fapte, reușind să împiedice mai multe situații de genul celor menționate.
Astfel, în data de 4 martie, în jurul orei 17:00, numiții O.J. și G.F., ambii domiciliați în Valea Rece, au fost surprinși pe strada Lisabona, din cartierul Belvedere, în timp ce transportau, cu două atelaje, lemne ce proveneau din pădurea aflată deasupra zonei respective. Întrucât fapta săvârșită era susceptibilă de a întruni elementele constitutive ale infracțiunii de furt, polițiștii locali i-au oprit și legitimat, după care i-au predat, pe bază de proces verbal, unor echipaje aparținând Poliției Municipiului Târgu-Mureș și Jandarmeriei Române, în vederea efectuării cercetărilor de rigoare.
Două zile mai târziu, respectiv în data de 6 martie, în jurul orei 15:00, agenții Poliției Locale l-au interceptat, la capătul străzii Amsterdam, pe numitul M.S, tot din Valea Rece, care încerca să ajungă la locul de domiciliu cu o căruță încărcată cu lemne. Polițiștii locali au urmat aceleași proceduri legale și au predat persoana în cauză organelor abilitate a efectua cercetări în astfel de cazuri.
În vederea descurajării acestui fenomen, facem un apel la cetățenii municipiului Târgu-Mureș ca, în cazul în care constată fapte antisociale de genul celor prezentate mai sus, să sesizeze cu promptitudine Poliția Municipiului Târgu-Mureș, Jandarmeria Română sau Direcția Poliția Locală, prin Dispeceratul Integrat de Urgență 112, pentru a putea interveni operativ și a lua măsurile legale care se impun.

(Comunicat de presă, Poliţia Locală Târgu-Mureş)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Restaurantul Hotelului de Gheaţă va purta, în acest an, al Centenarului Marii Uniri, numele „Ferdinand I al României”

Zăpada abundentă din ultimele zile, precum şi temperaturile foarte scăzute înregistrate la Bâlea au creat …

Share
Share