„Olimpicele” înving la Arad. Handbalistele junioarele sunt majore pe teren Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 318 Vizualizări

„Olimpicele” înving la Arad. Handbalistele junioarele sunt majore pe teren

Fetele din echipa de handbal a Clubului Sportiv Olimpic Târgu-Mureș au obținut un succes foarte important în etapa a XX-a a Diviziei A. Victoria obținută miercuri seara în sala „D.P. Colibași” din Arad cu scorul de 36-30 (17-16) în fața formației Crișul Chișineu Criș nu este una de o mare importanță pentru configurația clasamentului, dar una de o importanță mult mai mare pentru moralul echipei. Mureșencele se află pe locul 7 al clasamentului seriei B la ediția de debut în eșalonul secund, cum trebuie catalogată Divizia A. Victoria echipei conduse în acest joc de Claudiu Evi nu putea fi prevăzută în debutul reprizei secunde. Meciul a avut o încărcătură aparte și pentru cei care nu l-au putut urmări pe viu. În cauză, subsemnatul, „alături” de antrenoarea Mihaela Evi, rămasă acasă din motive medicale. „Este foarte important rezultatul. Chiar dacă acest campionat este unul de moral pentru noi, este important să terminăm cât mai sus. Este vorba despre munca noastră de ani de zile, despre efortul și sacrificiile acestor fete”, îmi comunica în timpul jocului Mihaela Evi.

Valoarea și dăruirea au învins

După o primă repriză mai echilibrată, în care CS Olimpic a condus aproape în permanență, dar la limită, iar în momentele în care a fost pe cale să se desprindă, arbitri (internaționali!!) au avut grijă să mai ofere o șansă gazdelor. CS Olimpic a evoluat în unele momente în doar patru, chiar trei jucătoare, au fost și cu DOUĂ, îmi comunica Mihaela Evi la un moment dat, dar nu am reușit să prind acele momente. Ambiția și dăruirea, să nu uităm talentul, nu au permis gazdelor nici măcar egalarea. Când apărarea a fost depășită, dacă se mai poate spune așa cu două, sau trei jucătoare, a fost la post Ioana Ugran. După minute în care avantajul a fost minim, la jumătatea reprizei secunde tabela arăta 26-22 (scorul îl știam prin intermediul șoferului Miki). Mureșencele s-au desprins apoi la 29-23, iar această diferență a fost păstrată până la final. CS Olimpic a dovedit de această dată și o reală maturitate în fața unei echipe cu un lot mai experimentat. Mureșencele vor avea un nou joc important în tentativa de a mai urca în clasamet sâmbătă, 10 martie, ora 11.00, când vor întâlni pe teren propriu formația Dacia Mioveni, care are cu doar 3 puncte mai mult decât CS Olimpic. Ar fi a patra victorie consecutivă, după care campionatul se va întrerupe pentru trei săptămâni. Motivul, acțiunile loturilor de junioare, în care sunt convocate și trei jucătoare mureșemne: poartrul Ioana Ugran și interul Monica Bărăbaș la junioare, Andreea Târșoagă la Tineret.

Marcatoarele CS Olimpic: Bărăbaș 14 goluri, Târșoagă 7, Maria Ola 6, Flavia Munteanu 5, Carina Ghemeș 2, Ana Dima 1, Ioana Moldovan 1

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE