Home / Slider / Răsfăţ de 5 stele, la Salonul de înfrumuseţare Almi

Răsfăţ de 5 stele, la Salonul de înfrumuseţare Almi

Distribuie

O vizită la Salonul de înfrumusețare Almi din Târgu-Mureș oferă ocazia femeilor de a descoperi look-ul care li se potrivesc.

“Salonul a fost inaugurat de câțiva ani, şi a fost înfiinţat din pasiune pentru frumos”, ne mărturisește Lili Emilia Borda.

Salonul de îngrijire și înfrumusețare are în ziua de astăzi rolul pe care îl aveau în vechime încăperile secrete de îngrijire de la curțile regale. Este firesc însă ca într-o societate care pune din ce în ce mai mult acceptul pe estetică și pe nevoie de frumos, serviciile de înfrumusețare să fie disponibile unei categorii din ce în ce mai largi de oameni.

În 2018, ai voie să experimentezi tot ce îți face cu ochiul în materie de coafuri. Se poartă cocurile dezordonate, cu aspect natural, special, în care trebuie să adopți o ținută elegantă, împletiturile cu atitudine vor fi extrem de apreciate.

În salonul de înfrumusețare Almi există o gamă de produse profesionale special concepute pentru orice tip de ten, produsele Summe Cosmetics. Aceste produse se folosesc pentru cosmetică facială și pentru ochi, dar și pentru tratamente corporale cu împachetări, ele existând deja în diferite SPA-uri de 5 stele din România.

“M-am îndrăgostit de produsele Summe Cosmetics. Iubesc tratamentul cu pulbere de perle, care îmi conferă pielii un aspect mult mai fin, deține acțiunea de a-mi exfolia blând pielea și de a crea un aspect luminous. Recomand cu drag serviciile salonului Almi”, declară Maria Toncean, una din clientele fidele ale salonului.

Salonul Almi funcţionează într-un spaţiu elegant amenajat pe strada Gheorghe Doja nr. 177A din Târgu-Mureş, iar programările pot fi făcute la numărul de telefon 0265-225.287.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.