Spectacol dedicat Femeii, la Ansamblul „Mureşul” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 494 Vizualizări

Spectacol dedicat Femeii, la Ansamblul „Mureşul”

Liceul Vocaţional de Artă şi Ansamblul Artistic Profesionist „Mureşul” din Târgu-Mureş organizează vineri, 9 martie, de la ora 19.00, la sala de spectacole a Ansamblului Artistic Profesionist „Mureşul”, un spectacol special dedicat Femeii.

„Vă invităm să luaţi parte la un cântec de primăvară dedicat femeii în toate ipostazele ei, de la copila cu cosiţe, până la ipostaza cea mai înălţătoare, cea maternă. Ne vor însoţi într-un periplu al tradiţiilor legate de femeie nouă elevi ai clasei de muzică vocală tradiţională românească, un elev al clasei de clarinet şi 15 muguraşi de primăvară din clasa a III-a, toţi uniţi de dragostea pentru cântecul şi tradiţia populară românească”, au transmis organizatorii.

Spectacolul va fi prezentat de către actorul Iulian Praja şi se va desfăşura sub bagheta maestrului Zoli Bambo. Publicul va fi bucurat, de asemenea, de dansurile populare susţinute de corpul de balet al Ansamblului Artistic Profesionist „Mureşul”.

„Evenimentul este realizat la iniţiativa doamnei Korpos Kamilla, profesor de specialitate la Liceul Vocaţional de Artă din Târgu-Mureş şi beneficiază de sprijinul Primăriei Târgu-Mureş. Mulţumim celor două instituţii de cultură, doamnei directoare Veer Renata şi domnului Barabasi Attila Csaba, cât şi tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui eveniment”, au mai menţionat organizatorii.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE