BC Mureș luptă doar pentru supraviețuire BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 308 Vizualizări

BC Mureș luptă doar pentru supraviețuire

În partida din cadrul etapei a XX-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, BC Mureș va susține partida de pe teren propriu cu CSU Sibiu. Întâlnirea va avea loc luni, 12 martie, de la ora 20.00, dar se anunță a fi din nou una de umilință pentru echipa mureșeană în fața liderului la zi. Mureșenii, deși au dovedit la începutul ediției că pot ține piept și celor mai puternice echipe ale campionatului, învingând deseori echipe mult mai bine cotate, de această dată misiunea pare a fi mai degrabă una fantezistă. BC Mureș trece printr-o perioadă extrem de dificilă din cauza problemelor financiare și și-a pierdut practic toți jucătorii care au contribuit la obținerea celor 6 victorii ale ediției. În ultima perioadă echipa a fost mereu surclasată, uneori de echipe cu rezultate inferioare. Acum lupta se dă în primul rând pentru supraviețuire. Deși echipa are în clasament alte trei adversare mai slab clasate, cu lotul actual se speră doar menținerea echipei.

Surclasată și de foștii colegi

După ultima victorie obținută în ultima partidă pe teren propriu în urmă cu o lună, 84-78 cu Politehnica Iași, formația mureșeană a fost de fiecare dată surclasată de adversare. De la acea victorie, „tigrii” au mai pierdut alți doi jucători. Jonathan Person și fostul căpitan Sánta Szabolcs au fost adversari în ultimul joc disputat, la Pitești cu formația locală SCM U, câștigată de argeșeni cu 111-60. Scorul final și cel din cele patru sferturi ne scutesc de orice alte comentarii în privința replicii oferite de mureșenii care au avut un lot alcătuit din jucători care se aflau mai mult pe bancă, sau chiar în tribune la începutul ediției: 28-15, 26-21, 34-13, 23-11. Principalul marcator al mureșenilor a fost Alin Borșa, cu 23 de puncte, urmat de Engi Rosenfeld, cu 20, dintre care 4 reușite de 3 puncte. Tudor Gîrbea a înscris 7 puncte (1×3), Steff Norbert 6, Vlad Porime și Krisztián Tár câte 2. Au mai jucat Bogdan Stăncuț, Barabási Loránd și Cristian Bloj.

Argeșenii au punctat prin toți cei 11 jucători care au intrat pe parchet, cu Marius Ciotlăuș principalul realizator, care a înscris 17 puncte (1×3), urmat de Nicholas Russel, cu 16 (2) și Andry Agafonov, cu 15 (1). Foști jucători ai mureșenilor au înscris și ei: Person 10 (3), Sánta 8, Vlad Corpodean 6 și Kilyen Örs 5 (1).

În tur BC Mureș îi învingea pe piteșteni, lideri la acea dată, dar acum șansa în fața noului lider pare…

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE