Share

Home / Administratie / Asfaltări de un milion de euro la Ernei

Asfaltări de un milion de euro la Ernei

Primăria comunei Ernei a atribuit un contract în valoare de 5.354.524 lei (aproximativ 1,1 milioane euro), fără TVA, societăţii Drumserv SA, pentru execuţia de lucrări de modernizare a reţelei de drumuri de interes local, în cadrul proiectului „Asfaltarea unor străzi din localitatea Ernei, comuna Ernei, judeţul Mureş”.

Potrivit portalului www.licitatiapublica.ro, lungimea drumurilor propuse a fi modernizate este de 7.815 metri, iar principalele componente ale lucrării sunt următoarele: lucrări de terasamente, podeţe, şanţuri, fundaţii, strat de bază, îmbrăcăminte, trotuare şi drumuri laterale.

„Banii sunt obținuți printr-un proiect prin Programul Național de Dezvoltare Rurală – PNDR. Asfaltarea se va face pentru 85% din străzile localității Ernei, comuna Ernei și lucrările se vor începe în zone unde este deja apă, gaz și canalizarea. Așa și e logic, să nu spargem asfaltul pentru canalizare ulterior”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Siklódi Csongor, viceprimarul comunei Ernei.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Târgul de Crăciun din Târgu-Mureş, în 25 de imagini

Municipiul Târgu-Mureş găzduieşte, în aceste zile, ediţia 2018 a Târgului de Crăciun, eveniment organizat de …

Share
Share