Eldi Brutăria – sortimentație bogată la produse sănătoase Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1317 Vizualizări

Eldi Brutăria – sortimentație bogată la produse sănătoase

Conform analizelor de piață, în ultimii cinci ani s-a remarcat o scădere în consumul de pâine albă în rândul populației, însă se poate observa o tendință de creștere tot mai mare a preferințelor consumatorilor pentru produsele din făină integrală și diferite semințe. Ce oferă Eldi Brutăria, cunoscută pentru produsele sale gustoase și de calitate, în acest context, am aflat de la Sandor Csongor, director general al firmei.

”Sortimentația noastră pe acest segment este una foarte bogată, practic este unul dintre punctele principale care ne diferențiază de competitorii noștri. Consumatorul este tot mai exigent și mai atent la sănătatea lui, iar poziția noastră de lider ne obligă să lucrăm constant la diversificarea producției pe această linie, pentru a răspunde acestor cerințe.

Un aspect foarte important este că brutăria ELDI deține sistemul de management al siguranței alimentelor, certificat în conformitate cu cerințele SR EN ISO 22000.

Pâinea este unul dintre cele mai importante produse din hrana noastră. Consumul zilnic de pâine pe cap de locuitor este ușor peste 250g.

În acest moment, în oferta Eldi se regăsesc pe lângă pâinea alba sau semialbă și următoarele: pâine cu cartofi, disponibilă atât albă cât și neagră, pâine neagră cu tărâțe, din făină de secară, măciniș, integrală, graham, cu ceapă, cu varză, cu chimen sau cu semințe și cereale.

De exemplu, pâinea integrală este foarte sănătoasă și este potrivită pentru orice regim echilibrat, datorită conținutului crescut de fibre alimentare. Adică toate componentele grâului se află în această făină: tărâțe, germeni și endosperm. Nimic nu se pierde în procesul de măcinare a bobului de grâu.

Producția Eldi este aproape de 700 tone lunar.”

Referitor la noutățile din acest an, în ceea ce privește activitatea companiei mureșene, Sandor Csongor ne-a spus:

”Am început în forță anul 2018. În acest moment lucrăm la două magazine noi în Târgu-Mureș, mai exact la al treilea magazin din centrul orasului, care se va deschide la finalul lunii și unul în cartierul Tudor, zona Diamant, care se va deschide în 2-3 luni.”

 

Despre Eldi

Eldi și-a început activitatea cu mai bine de două decenii în urmă, mai exact în anul 1996. Produsele Eldi au fost apreciate de mureșeni, astfel că cererea a crescut în permanență, de la an la an, atât ca volum cât și ca sortimentație. A crescut implicit și numărul de angajați, iar necesitatea magazinelor proprii a venit firesc în pașii următori făcuți de companie. A fost nevoie, evident, și de spații mai mari de producție. În anul 2012 a fost inaugurată o nouă unitate de producţie, chiar lângă fosta fabrică din Agrişteu. Investiţia s-a cifrat la suma de aproape 4 milioane de euro. În 2011, fosta fabrică producea în jur de 250 de tone lunar, iar astăzi producţia ajunge la aproape 700 de tone lunar. Ponderea cea mai mare o reprezintă panificaţia, respectiv 85% din total producție raportat în kilogram.

Eldi Brutăria a ajuns astăzi la o cifră de afaceri de aproape 10 milioane de euro. Eldi înseamnă peste 400 de locuri de muncă într-o organigramă bine structurată pe departamente: tesa, producție, comercial, logistică, mentenanță, depozitare, dispecerat/facturare, financiar, pază. De asemenea, Eldi înseamnă 53 de magazine proprii, peste 200 de clienţi din comerţul modern, mai exact reţelele internaţionale, Kaufland, Auchan, Selgros, Penny, Profi, Carrefour, plus peste 400 de clienţi tradiţionali. Pâinea şi produsele de patiserie Eldi ajung zilnic în 6 judeţele: Mureş, Sibiu, Cluj, Harghita, Bistriţa-Năsăud şi Alba.

În prezent, compania Eldi Brutăria ocupă un merituos loc 14 în Top 100 companii producătoare de pâine şi patiserie, la nivel național, alături de alte nume selecte de pe piaţa de profil. Brutăria Eldi deţine sistemul de management al siguranței alimentelor, certificat în conformitate cu cerințele SR EN ISO 22000.”

Pe linia de producție compania mureșeană are 22 sortimente, din care în top se află pâinea cu cartofi. Aceasta reprezintă peste 50% din producţie. Pe linia de patiserie sunt peste 70 de sortimente, precum: batoane, cornuri, plăcinte, pogăci, foietaje cu diverse umpluturi, croissante, chifle cu seminţe, checuri, cornuleţe, cozonaci şi sărăţele

Eldi Brutăria în cifre:

cifră anuală de afaceri – 10 milioane de euro

producţie – 700 tone lunar

53 de magazine proprii

22 sortimente de pâine

70 de sortimente pe linia de patiserie

lider pe piața de profil din județul Mureș

prezență permanentă în topul național de profil

Florin Marcel SANDOR

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE