Share

Home / Administratie / Armata recrutează candidaţi pentru ofiţeri şi subofiţeri formaţi pe filieră indirectă!

Armata recrutează candidaţi pentru ofiţeri şi subofiţeri formaţi pe filieră indirectă!

Pentru anul de învăţământ 2017-2018, ca urmare a suplimentării cifrelor de şcolarizare, Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară prin Biroul informare-recrutare al Centrului Militar Judeţean Mureş activităţi de recrutare candidaţi pentru mai multe cursuri.

Condiţii de îndeplinit

Potrivit comandantului Centrului Militar Judeţean Mureş, col. Daniel Deaconescu, activităţile de recrutare vizează Cursul de formare ofiţeri în activitate pe filiera indirectă, arma “Justiţie militară” – 15 locuri, Cursul de formare ofiţeri în activitate pe filiera indirectă, arma “Intendenţă” – 15 locuri şi Cursul de formare subofiţeri în activitate pe filiera indirectă, arma “Construcţii” – 15 locuri.

Pot întocmi dosarul de candidat în vederea selecţiei şi admiterii candidaţii care îndeplinesc cumulativ următoarele criterii: să aibă cetăţenie română şi domiciliul stabil în România de cel puţin 6 luni, să nu fi fost condamnat penal şi să nu fie în curs de urmărire penală, să fie declarat apt medical, să aibă vârsta de cel mult 40 de ani împliniţi în anul 2018, pentru ofiţeri filiera indirectă să fie absolvent al unei instituţii de învăţământ universitar acreditate, cu diplomă de licenţă, cu profil corespunzător armelor şi specialităţilor militare pentru care se organizează cursul de formare, pentru subofiţeri filiera indirectă să fie absolvent al studiilor postliceale în domeniile corespunzătoare armei pentru care se organizează cursul de formare.

Termenul limită de finalizare şi depunere a dosarelor de candidat este 29 martie 2018.

“Armata oferă ceea ce-şi doreşte orice tânăr aflat în momentul crucial, al alegerii drumului în viaţă, respectiv: educaţie gratuită, o bună pregătire profesională, un loc de muncă la finalizarea studiilor, posibilitatea de afirmare şi construirea unei cariere, un trai decent garantat de un venit sigur şi atractiv”, a subliniat col. Daniel Deaconescu.

Informaţii suplimentare privind criteriile de recrutare, conţinutul dosarului de candidat, probele de selecţie eliminatorii, precum şi normele de organizare şi desfăşurare a examenelor de admitere se pot obţine la Biroul Informare Recrutare, cu sediul la Centrul Militar Judeţean Mureş, strada Mihai Eminescu nr. 29 Târgu-Mureş, la numerele de telefon 0265-250.642, 0265-217.751 sau la adresele de e-mail cmj.mures@gmail.com, recrutare_mures@mapn.ro.

Alex TOTH

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Autocar din Mureş cu 29 de persoane răsturnat în Oltenia!

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru transport personal și victime multiple, un echipaj SMURD …

Share
Share