FACTURI MAI IEFTINE LA ENERGIE SI GAZE! Business
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 4445 Vizualizări

FACTURI MAI IEFTINE LA ENERGIE SI GAZE!

FACTURI MAI IEFTINE LA ENERGIE SI GAZE!
MONOPOLUL – VREMEA FURNIZORULUI UNIC – A LUAT SFARSIT!

Acestea nu sunt vremuri in care sa ne vedem de treburi ca de obicei. Traim vremuri de schimbare!
Noul furnizor de energie electrica si gaze naturale, ENERGIA GAS & POWER cu sediul in Bucuresti, a deschis
o filiala in municipiul Tg. Mures, pe str. Budiului nr. 10, spre a veni in sprijinul cetatenilor oferind:
✓ regularizare lunara- de acum inainte Fara Estimari si Fara Regularizari la 3 sau 6 luni;
✓ reducere 8% fata de pretul pietei in momentul de fata ;
✓ pentru ierni mai usoare , puteti alege sa platiti o medie a consumului dvs de gaze naturale avand
aceeasi suma de achitat indiferent de luna;
✓ pretul ramane FIX GARANTAT contractual pentru toata durata contractului.

Scopul noului furnizor ENERGIA este acela de a ajuta cât mai mulţi români să vadă o alternativă rapidă prin care să poată decide unde doresc să plătească factura de energie şi gaz. De asemenea, ENERGIA vine in sprijinul clientilor sai asigurandu-i că oricând va cauta si negocia pentru ei cel mai bun pret existent pe piata, îi va anunţa şi le va oferi astfel cea mai bună alternativă la a plăti mai puţin pentru energie si gaz.
“Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a postat pe site-ul propriu lista firmelorfurnizorilor de energie electrică şi gaz metan care activează pe piaţa cu amănuntul.

Asta înseamnă că toţi clienţii, inclusiv cei casnici, pot consulta aceste liste şi îşi pot schimba furnizorul de energie dacă vor găsi o ofertă mai bună decât cea pe care o au în prezent”./ www. Libertatea.ro

IN SFARSIT, dupa 25 de ani de preturi mari, monopolul a fost inlaturat!

Ani de zile grupuri de companii străine au invadat piaţa din România cumpărând clienţii direct de la stat, pe sume mult sub valoarea lor oficială, profitând la maxim de corupţia din România şi de nevoia de bani a celor care ne guvernează uneori. Este şi cazul pieţei de energie electrică şi gaze naturale, unde nimeni nu ne-a întrebat dacă vrem să trecem la o companie sau alta, ci pur şi simplu ne-am regăsit obligaţi să fim clienţii lor.
Piata monopolista in care am fost obligati sa acceptam preturi impuse fara nicio explicatie este de domeniul trecutului. Asa cum am putut sa ne schimbam operatorul de telefonie, ajungand la preturi extrem de mici datorita concurentei si a clientilor care au optat pentru oferte din ce in ce mai bune,in mod asemanator putem opta pentru trecerea la un alt furnizor de pe piata libera, fara costuri ascunse si cu mai multa transparenta in ceea ce inseamna fluctuatia preturilor.

Schimbarea furnizorului de energie se face în baza unei legislaţii cuprinzătoare şi care susţine o
concurenţă de piaţă corectă şi în favoarea clientului.

ODATA cu liberalizarea pietelor de energie electrica si gaze naturale si conform legii nr.123/2012, publicată în 16 iulie 2012 în Monitorul Oficial cu numărul 485, si al ordinului ANRE nr. 105 /2014, GRATUIT, putem sa schimbam furnizorul.

SCHIMBAND FURNIZORUL vom avea :
✓ Preturi mai mici
✓ Regularizare lunara, fara estimari, modificari sau regularizari la 3 sau 6 luni
Deseori ni se intampla sa ne temem de schimbari ,fie din lipsa de informatie clara si transparenta , fie asteptand s-o faca mai intai altii ca sa vedem cum merge, constienti fiind ca tot noi vom suporta costurile.
Compania ENERGIA, noul Furnizor de gaze naturale si energie electrica ,vine in ajutorul oamenilor cu explicatiile necesare astfel incat sa ne faca schimbarea mai usoara.
Directorul proiectului , Călin Donca declară: „Este vorba de vechi sau nou – dorim să rămânem cu capul plecat, cu frica gigantului care ne ameninţă cu tăierea curentului şi cu o atitudine corporatistă rece sau mergem spre nou, spre companii care caută clienţii pentru care să customizeze produsele şi să răspundă nevoilor lor, flexibili şi întotdeauna mai ieftini decât în trecut”.

La întrebarea referitoare la problemele apărute în acest demers, Călin Donca, menţionează doar frica populaţiei de a nu li se tăia curentul sau a li se lua contorul de energie, lucru complet ilegal şi, din păcate, frecvent practicat de anumiţi furnizori pentru a speria clienţii.

SCHIMBAREA furnizorului, presupune doar semnarea unui contract nou, fara a exista intrerupere a continuitatii fluxurilor de energie electrica si gaze naturale, urmand ca factura sa ne vina de la noul furnizor, ENERGIA.

Acesta se va ocupa de rezilierea contractului vechi. Distribuitorul ramanand acelasi,(E.ON
Distributie), nu se vor schimba contoare, cabluri, tevi. Citirea contoarelor, plata facturilor si eventualele interventii raman nemodificate. Noile facturi, vor fi pe intelesul tuturor, iar pretul pe KWH , va fi la un pret minim si la vedere, rezultand facturi cu preturi mai mici.

Agentii filialei ENERGIA din Tg.Mures se vor deplasa, in urmatoarele luni, acasa la toti clientii care consuma gaze naturale si energie electrica din judetul Mures.
Astfel, chiar in confortul locuintei dvs, un agent ENERGIA va poate explica intreaga tranzitie de la VECHI la NOU, de la mai SCUMP la mai IEFTIN.
Echipa ENERGIA

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE