Se caută tranşatori de carne pentru Belgia! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 230 Vizualizări

Se caută tranşatori de carne pentru Belgia!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş, prin Serviciul de ocupare EURES România, oferă zece locuri de muncă vacante în Belgia, ca ciontolitor/tranşator carne, pe perioada nedeterminată.

Angajatorul este firma Westvlees NV din localitatea Westrozebeke, iar salariaţii se vor ocupa de tăierea carcaselor, dezosarea părţilor mai mici din carcasă şi pregătirea comenzilor.

“Salariul oferit este de minim 13 euro brut/oră. Angajatorul atrage atenţia aplicanţilor că este necesară deţinerea propriului mijloc de transport deoarece locul de muncă poate fi accesibil doar cu maşina. De la aplicanţi se cere experienţă, precizie şi igienă. Nu sunt cerinţe speciale privind studiile sau calificările, însă angajatorul doreşte ca salariatul să fie o persoană abilă, motivată, fără afecţiuni fizice, vorbitor de limba engleză sau franceză”, a precizat Gheorghe Ştef, director executiv al AJOFM Mureş.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă şi îndeplinesc condiţiile din ofertă, trebuie să depună un CV-ul model Europass în limba engleză la adresele de e-mail hrm@westvlees.com şi bc_eures@bc.anofm.ro, împreună cu adeverinţa medicală cu menţiunea apt de muncă. Se va menţiona în titlul email-ului “Meat cutter/deboner”.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta accesând www.eures.anofm.ro, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Mureş din Târgu-Mureş, strada Iuliu Maniu nr. 2, precum şi la numerele de telefon 0265-266.553, 0265-269.247, interior 109.

Data limită de înscriere este 1 mai 2018.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE